SodaStream - výrobník na limonádu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
chtěla bych se zeptat, kdo máte SODA STREAM…jak to pití z toho vyjde finančně? Vyplatí se to vůbec? Když se započítá že jednou za čas se musí doplnit bombička a ty siropy do toho jsou taky docela drahý… vyjde to na litru levněji, než když se koupí, slazené minerálky atd.????
Přemýšlím Máte někdo zhruba spočítané, kolik vyjde 1l pití ze sodastreamu? Vím, že do toho nemusím kupovat ty origoš šťávy, ale ty jsou snad prý chutnější tak právě kvůli nim to chci, ty bych používala, hlavně colu.
přemýšlím o tom jako o dárku manželovi, ale aby ve výsledku jsme do toho furt nestrkali peníze
Já piju vodu z vodovodu, takže pro mě to až tak potřeba není, dcera vypije cokoli dostane, ale manžel musí mít stadké minerálky (poděbradky apod.).....je nějaké příchuť, co chutná jako tyhle slazené minerálky? Nebo je ze všech příchutí vždy limonáda?
Díky ![]()
Ahoj,
tak to jsme an tom podobne jak tvuj manzel, taky mam strasne rad tento typ minearlek.
Ohledne ceny - je to bud stejne nebo spise nevyplati. Pokud by jsi mela dodrzet doporucene davkovani pak:
150Kc (napoj pro 10litru) - 15Kc/litr jen za napln
99Kc (levnejsi pro 12l) - 8,25Kc/litr jen za napln
Vzhledem k tomu, ze podebradka (a ostatni podobne) je za 10 az 15Kč/1,5litru, pak je sodastream proste drazsi a cilene chute dosahnes mozna na 70%. Takze si bude muset zvyknout na trochu jinou chut, ale zase daleko vetsi vyber z chuti. Bombicku a cenu pristroje samotneho do toho uz radej ani nepocitam ![]()
Shrnuto - kdyz primourim obe oci a budu davat mene nez doporucene mnozstvi sirupu (a nekdy to fakt chce, jinak je to strasne sladke) pak je cena stejna.
Musis ale do toho zapocitat pohodu mit napoj ihned po ruce bez nutnosti nosit petky z obchodu. Casem se naucis i spravne davkovat bublinky - ja bych mozna uz ted sel do te drazsi verze, kde je jakasi moznost nastaveni a bublinek bude cca porad stejne.
- Upravit
My ty sirupy nekupujeme, jen třeba Jupí sirupy, nebo klidně i z Penny za 18kč a taky je to dobré a bombičku si necháváme plnit za 70kč, teď si ale nevybavím kde.
- Upravit
je to stejný.u soda stremu můžete ovlivnit sytost nápoje co2, lahev s co2 do soda stremu ,mluvím o naplni,se dá sehnat za 30,00kč,což je velice výhodný.uděláte z toho +-80l nápoje dle sytosti.v obchodě ale chtějí tuším 200kč
- Upravit
Můžu se zeptat kde plníte za 70 a 30 kč?
jinak mě přijde naprosto zbytečné kupovat ty jejich sirupy.manžel pije čistou sodovku, já si přidávám normální šťávu a super
My kupujeme z originálů jen colu a ani tu moc nepijeme. Dětem to stejně nedáváme pít a já mám nejradši vodu bez příchutě a manžel vlastně taky. Ted máme štávu od Jupí aloe vera a se soda streamem je to úžasný. ![]()
- Upravit
bombička
musíš si zjistit,kdo dodává co2 bomby např do hospod,nebo svářečům . a dohodnout se.jméno ti sem nenapíšu,mohl by mít problém,je to chráněný licencí.
- Upravit
sirupy
My jsme vyzkoušeli asi 7 druhů originálních sodastream-sirupů a kromě mandarinky,která byla docela chutná,nám ty sirupy přišly hnusný a navíc drahý
.Opravdu stačí koupit normální levnější šťávy,pokud chce mít někdo pití ochucený.Bombička vyjde na 199,–Kč a vydrží poměrně dlouho,takže si myslím,že se to docela vyplatí a navíc odpadá to věčné tahání petek a pak jejich vynášení do kontejneru ![]()
- Upravit
Soda Stream jaký typ a vážně tak dobrý...
Mám dotaz na spotřebič Soda Stream¨.Chtěla bych vědět jestli je vážně tak dobrý jak mi lidi tvrdí a jestli ho opravdu viužiju.A hlavně nevím který typ našla jsem jich pár,ale některé se mi vzhledem opravdu nelíbí…tak moc prosím o radu ![]()
Mame tenhle:
http://www.sodastreamcz.cz/…titan-silver
slusi nasi kuchynske lince tvarem, barvou a designem. Jesli ho vyuzijes - ja to taky nevedela a vyuzivame celkem dost… My mame radi jemne perlivou vodu nebo ochucene mineralky a na to je idealni i v tom, ze nemusis pouzivat ty jejich sirupy a delat si stavu jako chces…
- Upravit
máme, využíváme.
Nejvíc kupujeme colu, ty ostatní jsou hnus. Ještě tonic ujde, pro toho kdo ho má rád.
Mám rok, od loňských vánoc, bombu jsme měnili asi 5×.
Ale kdybych na to nedostala prachy, nekoupila bych to.
My máme a využíváme denně. Přítel byl zvyklý pít pouze minerálky a kolem koše se jenom hromadily pet lahve. Sodastream je super, stačí opravdu jen perlivá voda, kupujeme i sirupy, hodně dobré jsou cola (ale ne energy), pomeranč, grep, tonic a ginger. Ostatní nám nechutnají. Takže denně máme čerstvou perlivou vodu s příchutí, jakou každý chce a nehromadí se pet lahve a navíc se hodně ušetří. Denně uděláme 3 lahve, hodně perlivé, bombička vydrží cca 2 měsíce i více a stojí všude stejně 199,–. Jinak všechny přístroje sodastream jsou stejné, liší se jen v designu. My jsme si kvůli tomu připlatili a koupili si ten dražší na noze s nerez (ale hlavně i kvůli tomu, že oproti těm levným zabere daleko méně místa). http://www.sodastreamcz.cz/…astream-pure
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat