Netbook/mini notebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
7.2.10 09:13

Netbook/mini notebook

Ahoj holky
chtela bych si poridit netbook cili maly notasek protoze hodne cestuji a nechce se mi tahat normalni notas ktery pouzivam doma.
Predstava-velikost tech 11'6,vetsi pevny disk i operacni pamet,wifi a bluetooth,dobre rozliseni,oper.system uz ten windows 7 atd..

Mate nekdo neco takoveho a date mi tip?

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
7.2.10 09:22

Mám už rok Asus EEE 1000H. Jsem s ním hrozně spokojená, v práci nikdy nezklamal a i na zábavu je skvělej. všechny požadavky píšeš splňuje. Můžu jenom doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
7.2.10 10:02

Já mám asi měsíc koupenej Acer aspire one a taky maximální spokojenost. Na běžnou práci mi bohatě stačí :wink: .

Parametry jsou třeba tady:

http://www.alza.cz/…-d129626.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.2.10 10:13

My máme HP a Lenovo (to je velikost 12"), oba dva super…mě osobně vyhovuje o něco větší Lenovo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.2.10 10:16

ahoj také mám acer aspire one a jsem maximálně spokojená,k krásně se vejde do kabelky, má web kameru, wifi takže se připojím všude kde nemají nechráněnou síť. nevýhodou je že musíš počítat s tím že se ti nevejde na displej celá obrazovka běžnoho rozlišená takže musíš stránku posouvat. Pokud na netbooku nechceš ukazovat prezentace tak je skutečně super a i cena je oproti klasice příznivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.2.10 11:03

Mám ten nejmeší Asus eee, no používám, ale že bych nadšením skákala do stropu, to ne.

Už máme za sebou 4 reklamace, sám se vypínal, špatně napájel. Mám měněnou klávesnici, buď nepsal písmenka vůbec nebo několikanásobně. OS mám ten zadarmo, kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, prohlížeč firefox, ten je fajn.

Tačped je kapitola sama pro sebe, byla jsem zvyklá na HP, u Asusu v polovině případů nereaguje, hrála jsem si dost dlouho s nastavením, radši používím na klikání tlačítka.

Paměť má minimální, ale vzhledem k tomu, že má slot na SD kartu, tak to neva, teď se vyrábějí už hodně velké, takže data jde uchovávat tam.

Ten slot na SD je super kvůli digifoťáku, už žádné čtečky.

Jo dost často se mi na chvíli odpojí z netu, pak se zase připojí, ale to je myslím OS, za windows se mi platit nechce :oops:

Znovu bych si netbook nekoupila, negativa převažují, zase klasický notebook je sice těžší, ale není to nic děsného.

Podotýkám, že jsem předtím měla HP, poměrně dost jsem si zvykla na dokonalou odezvu tačpedu, bezchybnou klávesnici, velkou obrazovku a rychlost odezvy, netbook byl řešení z nouze, protože stál jen 4,5tis, když mi HP odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
8.2.10 10:21

Mám už rok Acer aspire one a nemůžu si vynachválit. Bezproblémový, plně postačující na vše, i na promítání filmů. I doma raději dělám na něm než na obyč. PC. Jen si musíš uvědomit, že tam nejde dát CD či DVD - máme to doma síťově propojené přes WI-FI, takže když něco potřebuju z CD, natahuju to z PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.3.10 13:09

A můžu se zeptat, jaká úhlopříčka je podle vás ještě použitelná a co už je moc malé?
Občas dělám nějaké překlady, docela by se mi hodilo mít pidinoťásek, co strčím do tašky na kočár a když prcek usne, mohla bych chvíli něco dělat. Ale tahat s sebou velký notebook nehodlám, je dost těžký a velký na to, abych ho s sebou nosila s tím, že ho možná na chvíli použiju…

Takže zásadní by pro mě bylo, aby se tam dalo dělat ve wordu, aby to mělo wifi, aby se dalo kouknout na net… Hry hrát nebudu, na filmy koukat taky ne. A aby to nemělo wistu :pocitac:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1