Indukční vařič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
2.8.22 23:23
@Proto02 píše:
Omlouvám se za OT, ale jaký je rozdíl v čištění? Měla jsem sklokeramiku a vyměnila za indukci, ošetřuji úplně stejně? Nerypu, zajímá mě to…

Mi na sklokeramice zůstávaly fleky, které nešly vyčistit. Takže dvě kola hezké čisté a dvě takové šmudly. Prostě to bylo znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
2.8.22 23:34
@Kelsey píše:
Mi na sklokeramice zůstávaly fleky, které nešly vyčistit. Takže dvě kola hezké čisté a dvě takové šmudly. Prostě to bylo znát.

Ja mam kockopsa, uz asi sedmnact let a smudla to neni :mrgreen: Vypada porad stejne
Ale na tech zadnich sklokeramickych varim akorat kafe( nase asi petadvacet let stara bialetka indukci nevzala na milost) a kdyz jsou ty predni dve indukcni plne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.8.22 04:43
@Proto02 píše:
Omlouvám se za OT, ale jaký je rozdíl v čištění? Měla jsem sklokeramiku a vyměnila za indukci, ošetřuji úplně stejně? Nerypu, zajímá mě to…

Nenapaluje se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
3.8.22 07:54

Indukce je skvělá, jen nevím, jestli bych chtěla jednoplotýnku. tzn další krám na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
3.8.22 07:59
@Pudloslava píše:
Indukce je skvělá, jen nevím, jestli bych chtěla jednoplotýnku. tzn další krám na lince.

lidi, co vari na plyn, si to ted kupuji jako zalozni plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
3.8.22 08:02
@Pudloslava píše:
Indukce je skvělá, jen nevím, jestli bych chtěla jednoplotýnku. tzn další krám na lince.

To je pro případ nouze, kdyby došel plyn, tak si teplé jídlo neuvaříme. Jinak je to nepraktické, to souhlasím. 3-4 dny bez teplého asi vydržíme, ale pak aspoň teplou polívku. A nechce se mi dávat do staré kuchyně nová deska. Musíme i zjistit, jak je to tam s tou ele zásuvkou.
Jinak teda co myslíte, je to strašení nebo může s nějakou větší pravděpodobností dojít plyn třeba na měsíc?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.8.22 09:34

Náš děda kdysi koupil na nějakém zájezdu indukční plotýnku, jak jezdí důchodci na ty přednášky. Ale ta je velká ta přenosná indukce. Ani nechci vědět, kolik za to dal 🙈. Dal to našemu otci. Tak teď to mají v záloze, než se přípraví normální plotna do některé kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
3.8.22 16:27

Jeste teda ze mymame na varne desce 4×booster a chtelo to el. pripojku na 380V. ale snad jednoplotenkanema takove naroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
3.8.22 16:28
@Magical-eyes píše:
To je pro případ nouze, kdyby došel plyn, tak si teplé jídlo neuvaříme. Jinak je to nepraktické, to souhlasím. 3-4 dny bez teplého asi vydržíme, ale pak aspoň teplou polívku. A nechce se mi dávat do staré kuchyně nová deska. Musíme i zjistit, jak je to tam s tou ele zásuvkou.
Jinak teda co myslíte, je to strašení nebo může s nějakou větší pravděpodobností dojít plyn třeba na měsíc?? :think:

vy budete mit hlad, my zmrznem, ale budem varit :-) ale plyn seberou nejdriv fabrikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.8.22 17:18
@Pudloslava píše:
vy budete mit hlad, my zmrznem, ale budem varit :-) ale plyn seberou nejdriv fabrikam.

A my, co jedeme vše komplet na elektřinu se nedoplatime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.8.22 17:37
@Svistice píše:
A my, co jedeme vše komplet na elektřinu se nedoplatime. :)

Kup kotel. Začni sbírat dřevo a rozpal to na balkoně nebo před bytovkou. Je možné, že i na tohle někde dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.8.22 17:47
@Kelsey píše:
Kup kotel. Začni sbírat dřevo a rozpal to na balkoně nebo před bytovkou. Je možné, že i na tohle někde dojde.

To se přestěhujem na chalupu, tam to jistí staré petry. Na tom i uvařím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.8.22 17:59
@Svistice píše:
To se přestěhujem na chalupu, tam to jistí staré petry. Na tom i uvařím. :lol:

Hlavní je, že je záložní plán. Nejde vůbec o cenu elektřiny. Ale případné vypnutí el., ale to by taky byl člověk v háji. Kdo má dneska studený sklep? V mrazáku by to brzo pokapalo vše. My ani udírnu nemáme, aby se to případně maso zachránilo uděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
3.8.22 18:06
@Svistice píše:
A my, co jedeme vše komplet na elektřinu se nedoplatime. :)

nedoplati se nikdo, pokud neupadne do zimniho spanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
3.8.22 18:07
@Svistice píše:
To se přestěhujem na chalupu, tam to jistí staré petry. Na tom i uvařím. :lol:

to bude jako za starych casu, to pry v lesich nebyla na zemi ani vetvicka, vsechno vysbirane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí