Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, zajímalo by mě, kdo dáváte Infacol před kojením, jestli to kapátko pak umýváte, když se má dávat na jazýček. A nevíte náhodou jak dlouho se smí užívat? Díky moc.
Neomyvam ![]()
Uzivani pisou neomezene,lahvicku musis vypotrebovat do 28dni od otevreni ![]()
Taky neomývám, ale já to většinou na ten jazýček kapu, ale někdy se stane, že se ho i dotknu.
A co myslíš tím, jak dlouho se smí užívat? Jak často? Píšou před každým kojením - Dr. říkala, že se tím nelze předávkovat.
Myslela jsem, jestli se třeba po týdnu nemusí přestat brát. Tak budu dávat tedy dokud budou problémy. Moc děkuju.
My jsme dávali před každým kojením po celé tři měsíce, teď už malá prdy vykope, takže jsme dávat přestali. Jinak spotřebovat se má do měsíce po otevření a neomývala jsem.
Holky co dáváte prckům Infacol jak často dávate?Před každým
kojením?Já dávam před každým kojením a lahvička my vydrží na týden…zdá se mě to hodně cela lahvička za týden.
Jj, dávali jsme před každým krmením, ale ne plné kapátko, stačila nám tak půlka. A lahvička nám vydržela cca 14 dnů.
Mě už je blbé chodit každý týden dolékárny pro infacol.
Asi zkusím dávat jen půl kapátka a uvidím jak na to bude malý reagovat.
Vyzkoušej to, nám to stačilo.
No co, tak chodíš každý týden do lékárny.
Důležité je, že to mimču pomáhá od prdíků. Kolem 4 měsíce jsem už přestávala infacol postupně dávat, jak se malá začala víc hýbat.
No právě že nám do dost pomáhá dávaly jsem prve Espumizan a nemá to takový účinek jak Infacol.Espumizan nám pomohl jen pár dní.
100 dávek to určitě nemá to by mě vydržel dýl než týden! U nás zabral pouze infacol. Při potížích jsem dávkovala 2 kapátka a ihned po krmení malý troubil o sto šest, a hned plná plínka! za nás jedině infacol. ![]()
Pouzivala jsem infacol a to kapatko jsem omyvala pod tekouci vodou. Ja ho pouzivala teda jen pred vecernim krmenim, protoze to se mi zdalo, ze ho brisko boliva nejvic.
Behem dne jsem malyho davala co nejcasteji na brisko, cca uz od druheho tydne. Doporucila mi to doktorka, ze se tak miminkum masiruje a posiluje strivko, lepe se vyprdi, lepe se zvladne vykakat a v neposledni rade posiluje svaly na krku, kdyz se pozdeji snazi zvednout hlavicku. U nas to zabiralo bajecne ![]()
Holky obnovuji diskuzi: Dáváme od malinka ( jsou nám 3 měsíce) Infacol, zabral nám..dávám kapátkem na savičku ( jsme na UM ) a pak šup do pusinky… Ale teď bude hlídat tchýně a nemá ten,,grif "
, myslíte, že mu tu dávku může rozmíchat do mlíka? Asi je to jedno, ne? Díky…