Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky obnovuji diskuzi: Dáváme od malinka ( jsou nám 3 měsíce) Infacol, zabral nám..dávám kapátkem na savičku ( jsme na UM ) a pak šup do pusinky… Ale teď bude hlídat tchýně a nemá ten,,grif "
, myslíte, že mu tu dávku může rozmíchat do mlíka? Asi je to jedno, ne? Díky…
Také oživuji diskusi, může se dávat opravdu už od narození? Jsou nám dva týdny a nemám teda ani tucha, jakým stylem to do malé dostat, pusinku mi rozhodně na kapání neotevře… ![]()
@ajule13
My dávali od 1 týdne, Infacol je na přírodní bázi a může se podávat od malinka a dlouhodobě…zkuste dát na bradavku (pokud kojíte), nebo na savičku ( pokud jste na UM )…vždycky jsem pipetkou kápla na savičku a šup do pusy, chvilku nechala pít a pak znovu, ze začátku se šklebil a teď si i pomlaskává, jde o zvyk…
, dávám u každého jídla…výsledky se dostavily asi po 3 dnech, nic nám nezabralo hned…
Zdravím
pouze oživuji diskuzi s dotazem…
Nevíte jestli se přestal Infacol vyrábět/dovážet? Už ve třetí lékárně nemají, prý nedodáno dodavatelem
Malé (4měs.) dávám skoro od narození, tak nevím, jestli z netu nakoupit a udělat zásobu, nebo už můžu vysadit
nebo přejít třeba na Espumizan ![]()
Díky za odpovědi a názory ![]()
@Parchant Nevím, používali jsme Baby calm. Ale zkoušela jsi ho vysadit úplně? Třeba by už ji bříško nebolelo. Já jsem ho malé dávala jen do 2 měsíců a dobrý. ![]()
@lovesmile díky
skoro od narození dávám pořád, tak asi vysadíme a snad bude bříško ok ![]()
Ahoj mám 5týdeního chlapečka trpíme na prdíky dávala jsem espumisan ale kluk se mi svíjel dál chci se zeptat na infacol jak to zabírá a co jiného dělat masírujeme dáváme na bříško i teplou plenu a pořád nic máte nějaké jiné fígle na ty malé prdelky