Infacol - použití

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.6.12 17:09

Snad Vám pomůže tak jak nám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
7.2.14 06:09

Holky obnovuji diskuzi: Dáváme od malinka ( jsou nám 3 měsíce) Infacol, zabral nám..dávám kapátkem na savičku ( jsme na UM ) a pak šup do pusinky… Ale teď bude hlídat tchýně a nemá ten,,grif " :lol:, myslíte, že mu tu dávku může rozmíchat do mlíka? Asi je to jedno, ne? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
19.2.14 15:21

Také oživuji diskusi, může se dávat opravdu už od narození? Jsou nám dva týdny a nemám teda ani tucha, jakým stylem to do malé dostat, pusinku mi rozhodně na kapání neotevře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
20.2.14 13:57

@ajule13
My dávali od 1 týdne, Infacol je na přírodní bázi a může se podávat od malinka a dlouhodobě…zkuste dát na bradavku (pokud kojíte), nebo na savičku ( pokud jste na UM )…vždycky jsem pipetkou kápla na savičku a šup do pusy, chvilku nechala pít a pak znovu, ze začátku se šklebil a teď si i pomlaskává, jde o zvyk… :mrgreen:, dávám u každého jídla…výsledky se dostavily asi po 3 dnech, nic nám nezabralo hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.2.15 09:55

Dostupnost Infacolu

Zdravím :mavam: pouze oživuji diskuzi s dotazem…
Nevíte jestli se přestal Infacol vyrábět/dovážet? Už ve třetí lékárně nemají, prý nedodáno dodavatelem :nevim: Malé (4měs.) dávám skoro od narození, tak nevím, jestli z netu nakoupit a udělat zásobu, nebo už můžu vysadit :think: nebo přejít třeba na Espumizan :think:
Díky za odpovědi a názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
12.2.15 10:06

@Parchant Nevím, používali jsme Baby calm. Ale zkoušela jsi ho vysadit úplně? Třeba by už ji bříško nebolelo. Já jsem ho malé dávala jen do 2 měsíců a dobrý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.2.15 11:57

@lovesmile díky :* skoro od narození dávám pořád, tak asi vysadíme a snad bude bříško ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.15 14:02

Ahoj mám 5týdeního chlapečka trpíme na prdíky dávala jsem espumisan ale kluk se mi svíjel dál chci se zeptat na infacol jak to zabírá a co jiného dělat masírujeme dáváme na bříško i teplou plenu a pořád nic máte nějaké jiné fígle na ty malé prdelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí