Informace o látkových plenách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2415
28.10.11 20:51

Informace o látkových plenách

Ahoj holky, mám za úkol do školy napsat esej o ekologii, na předmět „Právní a ekonomické aspekty ochrany životního prostředí“. Rozhodla jsem se, že napíšu o látkových plenách. Sama jsem je používala a používám u obou dcer. Informace proč a jak znám a umím dohledat. Jen by se mi strašně hodily informace o tom, jak podporují nebo nepodporují jiné státy jejich používání. Spíš by se mi teda hodila nějaká země, kde to nějak výrazně podporují, abych to jakože porovnala s ČR. Nevíte kde hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
28.10.11 21:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.10.11 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
28.10.11 21:19

No jóóó, to já teda ještě zapomněla poznamenat, že neumím žádnou cizí řeč tak, abych si přečetla článek. :oops: :oops: :oops: :oops: Ach jo. Kdybych uměla, tak asi něco vygooglím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.10.11 21:22

Přes Chrome si můžeš přeložit stránku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
28.10.11 21:29

Jo aha, no tak já jsem ale tupounek! To já vůbec neznám. Řeknu chlapovi, on mi s tím něco udělá. Ještě jednou MOC děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.10.11 21:55
Aludnev píše:
Jo aha, no tak já jsem ale tupounek! To já vůbec neznám. Řeknu chlapovi, on mi s tím něco udělá. Ještě jednou MOC děkuju!!!

Nemáš vůbec zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.10.11 22:01

Dej google, napiš překladač, hoď to do toho okna, co Ti to najde a je to. Sice strojový překlad, ale aspoň pochopíš o čem to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
29.10.11 14:25

Holky, už jsem zase tu. Články jsem si přeložila pomocí překladače na googlu. Super. Jenže to jsou stejný informace jako v článkách českých, které propagují látkové pleny. Já bych spíš potřebovala než všeobecné výhody látkových plen vědět, jestli mají v nějaké zemi státní podporu. Třeba nižším DPH nebo nějakou státem organizovanou nebo podporovanou osvětu nebo tak něco. Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.10.11 21:48

Ahoj!
Já bych se zkusila obrátit přímo na dovozce látkových plen ze zahraničí. Určitě je najdeš na googlu nebo i přímo na balení těch plenek. Třeba Ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
1.11.11 12:15

najdi si nějaké diskuze v zahraničí a dej dotaz, mohu ti přeložit dotaz do aj, jestli chceš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí