Informatika pro holku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurzy čj měla už před nástupem na školu. Ale nemůže být doma, to by jí vypadlo všechno ostatní, navíc bejt pořád s náma doma, to by jí asi hráblo. Takhle je přes den s holkama ve škole a prostě mezi svejma vrstevníkama.
A příde mi, že během 2 měsíců ve škole s čj udělala daleko lepší pokrok jak na nějakých kurzech.
Navíc teď se to moc nehodí po finanční stránce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cocomoon aha to je skoda, ty it kurzy jsou drahe, ale pomohly by ji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Základy jí klidně můžu naučit sám.
Spíš teď jsem jí řekl ať si najde nějaký návod programování pro začátečníky.
Podle mě, jestli chce jít tímhle směrem, tak se musí trošku chytnout sama, jinak na to nemá asi buňky.
Já se učil programovat jako malej na starém počítači, co se připojoval ještě k televizi a vše se ukládalo na kazeťák jen pomocí návodu k počítači a různých časopisů. Co bych za to dal, kdyby v té době existoval internet. Zdroj nekonečných informací a lidí, kteří poradí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cocomoon no pokud neprijde sama ze se chce zaacit ucit tak o to asi takovy zajem nema, jinak hotelovka je kus od kusu, ex udelal vs a ted vlastni hotel a prosperuje, ale pokud pokud by skoncila jako recepcni na to dneska uz maturitu ani vetsinou nepotrebujes nebo ne vyslovne z hotelovky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja k tomu napisu toto, necetla jsem x dalsich komentu pod dotazem: vzdy jsem mela problem s matikou, na zakladce dvojky, ale na stredni dva reparaty. Vzdy jsem chtela jit na vojenskou skolu ci zdravotni, mati me donutila jit na ekonomku, se slovy udelej si neco poradnyho a pak si jdi treba na kadernici. Stredni pro me byla horor, propadala jsem z matiky, ekonomiky i ucetnictvi, nebavilo me to nechapala jsem to. Pisu anonymne i z duvodu, ze jsem nyni vyhledavana ucetni v oblasti stavebnictvi a developeriny, sic me to trochu chytlo i z duvodu, protoze to docela slusne vynasi, ALE porad se nemuzu zbavit toho, ze to neni pro me, i po tech letech me matka donutila delat neco jineho co jsem chtela
. At si to zkusi, at se klidne i vymacha, vzdy je moznost neco zmenit a jit jinam. Nenutte sve dite delat co nechce
.
Ps: sestru donutila mati zase na stavebni skolu, tu to ale tak nebavilo, az ji vyhodili. Je kreativni a momentalne umelkyne
.
Kazdy chce pro sve deti to nejlepsi, a spis sve vlastni sny chce aby jim splnili, az prehlizi co chteji vlastne ony.
- Citovat
- Upravit