Zkušenosti s infuzí na migrénu?

50
18.9.25 10:23

Infuze na migrenu

Dobrý den, má někdo zde zkušenosti s infuzí na migrénu? Mohl by mi o tom někdo preferovat? Děkuji Všem za ochotu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
18.9.25 10:42

Kamarádka na to chodila, ale ona měla ty stavy fakt děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.9.25 11:39

Právě poslední měsíce, už nemůžu normálně fungovat a neurolog mě to chce poslat. Já jen co od toho mám očekávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11849
18.9.25 12:08
@Tymonapu píše: Více

Může to být cokoliv. To by ti měl říci neurolog.
I takový druh „profylaxe“, několik kapaček po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V.holota
18.9.25 14:59

Dobrý den, chtěl bych vás požádat o pomoc s projektem, který by mohl řešit problémy, s nimiž se potýkáte, nebo jste se mohli potýkat i vy či vaše děti.

Šikana, úzkosti, rozchody, problémy doma nebo závislosti – to jsou témata, která škola většinou nechává stranou, přestože dokážou ovlivnit celý život.

Právě proto vzniká Škola pro život – online platforma s psychology, terapeuty a kouči, která nabídne praktické rady a anonymní pomoc každému, kdo ji potřebuje.

👉 Pomozte nám projekt rozjet – sdílením, podporou nebo tím, že se podíváte na více:

https://donio.cz/skolaprozivot

Děkuji za pozornost,
Václav Holota

• Citovat
  • Upravit
50
18.9.25 17:28

@Evkad No klasicky když se objednám, tak několik měsíců dopředu..a když se zrovna,,trefím,, telefonicky mezi pacienty, tak moc času mi taky nedá na nějaké vysvětlení :(. Jen nevím co to je, co to obsahuje atd. Byla jsem zvědavá jestli má někdo osobní zkušenost :think:. Navíc migréna mě drží poctivě 8 dní v kuse, jsem zoufalá, tak jsem volala o radu a hned, že infúze nebo jakýsi injekce, které bych si píchala sama :lol:.. bože 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11849
18.9.25 19:27

@Tymonapu Tohle je trochu více informací než minule, takže bych očekávala nějakou kapačku s analgetikem, hořčíkem a kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.9.25 17:36

@Evkad předpokládám, že je to pouze akutní řešení problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11849
19.9.25 17:53
@Tymonapu píše: Více

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...