Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj ![]()
Už delší dobu asi rok mám problémy s karpaly, s praktickým lékařem sme vyzkoušeli kde co cvičení, ortezy na noc, tejpy zatím vše bez faktu naopak i přes tohle všechno se problémy zhoršují.
Byla sem poslána na neurochirurgii ke mi udělali magnetickou rezonanci zápěstí a znovu EMG s tím ze výsledek nejsou tak špatne a ze by rada zkusila ještě nějaké injekce.
Zajímají me tedy vaše zkusenosti s temahle injekceme jestli to bylo k něčemu nebo spis to oddaluje operaci?
Můj praktik má na to názor takový ze zkusit se to muže ale podle nej to k ničemu nebude a operace se tím maximálně na nějaký čas oddálí.
Jinak mám velmi fyzicky náročnou práci pravé na ruce stim ze z 90% používám hlavně ruku pravou na které mám pravé ten nález a mám silné bolesti denně jim několik prášku hlavně na noc abych se vypsala ale bohužel i přes den kdy mi po práci ruka “zmrzne” v pozici s party v pest a nemůžu snima třeba 2 hodiny vůbec hnout dokud si z pomoci druhé ruky prsty nerozhybu.
Jinak by me ještě zajímalo zda ty injekce bolí protože nesnáším jehly a úplně si dovedu predstavit ze injekce do nervu asi nebude moc příjemná ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!