Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nastesti tyto problemy nemam, ale soucitim ![]()
Kamaradka je asi 2 roky po voperovani pasky a moc si to pochvaluje. U ni to zabralo. Tak pisu pro povzbuzeni, ze to muze pomoct. ![]()
Určitě už jsi to řešila všemi možnými způsoby, ale pro jistotu, chodíš na fyzioterapii že jo? To je jediný co po pořadech moji situaci zlepšilo, pásky nakonec nemám, jako občas mi něco ujede no, ale s tím už jsem se nějak naučila žít…
@cecetka děkuji za podporu. No mě se normálně chtělo brečet, když jsem tam šla
.
@Anonymní píše:
Určitě už jsi to řešila všemi možnými způsoby, ale pro jistotu, chodíš na fyzioterapii že jo? To je jediný co po pořadech moji situaci zlepšilo, pásky nakonec nemám, jako občas mi něco ujede no, ale s tím už jsem se nějak naučila žít…
Ano, zkoušela jsem fyzioterapie, plácám se v tom už 3 roky, chvilku jsem to neřešila, že se to po porodu urovná a pak jsem zkoušela. Jako musím říct, že něco malinko pomohlo, ale pořád je to hodně.
Děkuji ![]()
Moje známá byla na operaci, dávali jí ty pásky a byla moc spokojená pár let, jen teda myslím, že to nevydrželo nekonečně.
@ZuzaM děkuji. I kdybych měla klid třebas 10 let, tak by to bylo super.
Holky, děkuji moc všem. Nemám si o tom s kým promluvit
Byla na tom mama a chválí si to. Já radši cvičím preventivně, i když ne zcela poctive
@Polední bouře
děkuji hrozně moc. No začínám mít naději, že to nebude tak hrozné, jak se zdálo…
Ahoj všem, hledám ženy, které trpí únikem moči, inkontinencí a jsou ochotny sdílet svoje zkušenosti v online rozhovoru nebo diskuzi. Vyvíjíme pomůcky pro řešení inkontinence a přejeme si, aby co nejlépe odpovídaly jejich potřebám. ![]()
Za účast nabízím poukaz 1000 Kč na nákup spodního prádla.
Nejedná se o prodej ani propagaci, jde o naslouchání vašemu názoru. Rozhovor bude diskrétní a výstupy z něj budou použity výhradně interně - pro ponaučení, jak můžeme lépe pomoci ženám s inkontinencí.
Pokud máte zájem se zapojit, vyplňte krátký dotazník a kontakt na vás zde: https://forms.gle/…DphxKdg1JiZ7
Děkuji za vaši otevřenost, Anna
Ahoj holky, jdu se spíš vykecat a snad mi někdo dá trochu naději.
. Teď mám brát léky, aby močák udržel víc než 300ml
už od 180ml se mi chce čůrat. Za 3 měsíce jdu na kontrolu a budou se řešit pásky, abych neučůrávala při kašli, smíchu atd. Úspěšnost je u mě prý tak 60%
.
Mám 2 děti císařem, je mi 43 let a už teda v těhotenství jsem chodila čůrat snad 4× za hodinu. No problém zůstal, jsem po vyšetření a mám smíšenou inkontinenci 3 stupně
Je tu někdo s podobným problémem
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem kolegyně z práce