Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vím, jak vypadal moje frnda před měsícem. On neví z cecho to je, proč to je.. když nic nevyjde v těch sterech, dá mě zadanku do Hradce..
Nevím proč, komentujete, když nevíte..
Uznávám, že příspěvek je napsána psycho, ale jsme z toho v pr…eli no..
@Bububu123 píše:
Vám sem dám klidně fotku..
Nedávej ji sem. My ji vidět nechceme, jedině Klopotková.
@Bububu123 píše:
Vím, jak vypadal moje frnda před měsícem. On neví z cecho to je, proč to je.. když nic nevyjde v těch sterech, dá mě zadanku do Hradce..
Tak to bych asi změnila doktora.
@Bububu123 píše:
A kdo jinej nez doktor, ktery Tvoji frndu videl a delal stery by mel vedet, co Ti je?
Nejaky zensky na netu? ![]()
Jinak jsi zalozila verejnou diskuzi a tedy nemuzes nikomu nakazovat, zda smi nebo nesmi komentovat ![]()
@lucad77 píše:
Tak buď máte doktora slepce, nebo je to jen ve vaší hlavě.
Ona vidí změnu, který se logicky boji, protože lidi se boji neznámého. Tím víc, když jde o zdravotní stav.
Lékař ji ale měl vysvětlit, že i když nastala nějaká změna ( i kdyby to bylo jen v zakladatelčine hlavě), tak že ta změna není patologická, ale je to ještě v normě.
Možná je to třeba důsledek nějaké hormonální změny, povolené pánevní dno, bůhví co ( nejsem lékař, spekuluju…).
@Amassakoul píše:
Ona vidí změnu, který se logicky boji, protože lidi se boji neznámého. Tím víc, když jde o zdravotní stav.
Lékař ji ale měl vysvětlit, že i když nastala nějaká změna ( i kdyby to bylo jen v zakladatelčine hlavě), tak že ta změna není patologická, ale je to ještě v normě.
Možná je to třeba důsledek nějaké hormonální změny, povolené pánevní dno, bůhví co ( nejsem lékař, spekuluju…).
Otázka je, jestli se to všem lidem takto vysvětlit dá. My vlastně nevíme, co ten doktor přesně řekl. „Nic nevidí“ je dost široký pojem. ![]()
Rekl přesně to, co sem psala.. nic.. že mě pošle na vyšší pracoviště.. 🤨
Jinak na stěru vyšlo „něco“.. taky kloudne neřekl co a poslal mi erecept.. po menstruaci začnu s léčbou a snad to pomůže.. 😂 😂
Jako doteď byl doktor dobrej, nyní mám pocit že stojí za starou belu… 🤨 Ale kde seženu lepšího nevím.. 🤨
@Bububu123 píše:
Jinak na stěru vyšlo „něco“.. taky kloudne neřekl co a poslal mi erecept.. po menstruaci začnu s léčbou a snad to pomůže.. 😂 😂
Jako doteď byl doktor dobrej, nyní mám pocit že stojí za starou belu… 🤨 Ale kde seženu lepšího nevím.. 🤨
Tieto zápaly a problémy sú pre lekárov ťažko riešiteľné, pretože oni sami nevedia, o čo ide. Čítala som rozhovor s gynekológom, že presne tieto diagnózy sú krížom gynekológie. Nie sú to cysty, ani zhubné ochorenia, ale ženy veľmi potrápia. Keby išlo o niečo, čo sa dá napr. vyrezat, je to pre nich ľahšie uchopitelne, ale tu jednoducho tapu.
Zakladateľka verím ti, že si telo poznáš a vidíš na ňom zmeny. Radila by som ti začať pozorovať, kedy nastáva zlepšenie. Spoliehať sa sama na seba (okrem návštev lekára). Tie stery nemusia mat úplne presnú výpovednú hodnotu, ty sama tým že s tým telom žiješ 24 hodín máš možnosť o ňom zistiť niečo viac ako laboratórium.
Tento stav si mala po zápale, možno si sa ho tak úplne nezbavila, skús protikvasinkovu liečbu - diétu, aj opatrenia.
Nemyslím si, že ti lekár bude vedieť pomôcť viac, ako si vieš pomôcť sama.
@Bububu123 píše:
Tak já tohle v bledemodrym měla s nějakými výtoky připomínajícími kvasinky Jeden doktor na mě vyzkoušel celou řadu léků, že prý tohle už musí zabrat a furt nic. Nikdy mi neřekl žádnou kloudnou diagnózu, že prý nic nevidí a stery pořádně neudělal. Pak mi navrhl proti kvasinkovou dietu, při které bych umřela hlady za dva dny (a logicky pak i ty kvasinky).
Jak to přišlo, tak to za půl roku odešlo. Teď to mám po letech asi půl rok znova, zkoušela jsem domácí léčbu a nic. Počkám na kontrolu, kde zase nic nezjistí. A počkám, až se to zase samo spraví ![]()
Ahoj, nesetkala jste se tím některá?
Mám otekly vstup do pochvy a močovou trubici. Takové „vyrůstky“, zvětšená sliznice. Je to asi 14 dni, nejdřív jsem myslela že kvasinky, léčila jsme sama, svědění ustoupilo, ale pak se si všimla toho otoku. Byla jsme u Dr, říkal že kvasinky, dal mi léky, ale nepomohlo. Nesvedi, nepálí.. ale je to hnusné, oteklé, vyrostlé.. fuj.. hnus se sama sebe.. zvětšuje se to.. dnes jsem byla u Dr zas.. vůbec neví, prý tam nic nevidí, vzal stěr, bude v pondělí. Když tam nic nevyjde pošle mě na vyšší pracoviště..
Neví někdo něco? Sem z toho v rytí, už sem našla i rakovinu.. nejradši aby mě to urezali a zasili.. 😭 je to fakt hnusný..