Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
doktorka mi chce nasadit na PCOS hormonální antikoncepci, jenže se toho trochu bojím, četla jsem si případně vedlejší účinky a i různé zkušenosti a upřímně se mi do toho moc nechce. Dítě ještě tak 2 roky neplánuji, antikoncepci jsem nikdy v životě nebrala. Mladší sestra to brala tak půl roku a pak to letělo do koše. Jako asi je fajn, že by bylo fajn mít konečně pravidelnou “menstruaci” a nečekat vždy, kdy to zase přijde a i třeba nějak se zbavit toho ochlupení, co mi roste navíc. Ale celkově jinak z toho nemám moc dobré pocity a chtěla bych se zeptat, zda spíše nevíte o nějaké přírodní léčbě nebo co by zabíralo na toto kromě antikoncepce?
pročetla jsem nějaké články na internetu, ale spíše jdu i za tím, co třeba vyhovuje vám nebo pokud máte zkušenosti.
Děkuji
Ahoj moje ms my nechodila klidně dva měsíce někdy si chodí jak chce ale zatím my pomohl žencky čaj jmenuje se klidná menstruace po něm sem má dostala pravidelně každý měsíc ještě beru kyselinu listovou rok my to pomohlo doporučuji vyzkoušet ale teď momentálně mám zase problém krvácení mimo ciklus tak uvidíme jestli se to bude opakovat