Krvácení po sportu

1
21.3.23 01:12

Krvácení po sportu

Dobrý den,
už pres rok me trápí jeden problém. Mam pocit, ze to zaclo po jednom behu, kdy me strasne bolelo v podbrisku jako kdybych si neco vevnitr urvala, ale nekrvavela jsem. To prislo az po dalším behu, po kazde nejake fyzicke zatezi. Samozdrejme jsem sla na gynekologii, p. doktorka rekla, ze je vse v pořádku. Opet se opakovalo krvaceni, tak jsem tam sla zas, tak mi rekla ze mi praskla cysta, ale uz by to melo byt ok, dala mi prášky na oddaleni menstruace. Chvili byl klid, pak opet. Prý zas cysta nejake prášky na cevy. Nejakou dobu jsem mela klid a ted znovu. Zasla jsem za jinou doktorkou a ta mi pry udelala testy na vse mozne napr. Na chlamydie, vysledky zatim nemam. Nesetkala jste se stim nektera? Jeste me teda boli trochu zada v dolni casti. A jsem docela ve stresu. Tak si říkám jestli to nemuze byt cele ze stresu. Je to 3 roky co jsem zamilovana do jednoho blbce kterej za to vůbec nestoji, porad se rozchazime a schazime. On tvrdi, ze jinou holku nemel a ja take ne, tak napr. Ty chlamydie nebo nejaka pohlavní choroba to snad neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty