Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,Jdu s takovým zvláštním dotazem. Poslední dva dny mám problém doběhnout na toaletu, za 1) se mi chce neustále čůrat a za 2) vypadá to, že se ze mě za 48 hodin stal velbloud. Až tak, že mám problém doběhnout jen co vstanu a jdu na toaletu.
Nic mě nebolí, nepíchá, nemá divnou barvu, zánět to nebude…
Mohla bych se začít obávat inkontinence? Je mi 33 let, a jsem celkem sportovně aktivní.
Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost, připadám si, jak blázen
Díky moc
Mohla jsi prochladnout, nebo je to začínající zánět. Ten kolikrát jenom pohledem nepoznáš.
Inkontinence se ze začátku projevuje spíše tím že to neudrží při kašli, kýchnutí, poskoceni…
No, trochu mě to desi, trva to jen dva dny, ale dva dny nedelam nic jiného, nez, ze litam curat
.
Tak snad to bude ok. Jinak mi nic neni, tak uvidim, treba je to nejaky novy PMS. To bych teda nerada kazdy mesic … ![]()
@Anonymní píše:
No, trochu mě to desi, trva to jen dva dny, ale dva dny nedelam nic jiného, nez, ze litam curat.
Tak snad to bude ok. Jinak mi nic neni, tak uvidim, treba je to nejaky novy PMS. To bych teda nerada kazdy mesic …
no a kolik toho vyčůráš?
@ivašot. píše:
no a kolik toho vyčůráš?
Tak to nemerim, ale rekla bych ze tak 10×plnej mocak za 8hodin. Ale kdyz rikam plný, tak plný
@Tojsemja3 piju standardně, cca 2 litry denne.. vodu, trochu zero coly po obědě, rano kafe s mlikem, ale rozpustný… vic mléka, nez kávy, takovou detskou ![]()
Asi normalni pitný rezim. A hlavne, ne jinak, nez jindy ![]()
Dobrý den,
Jdu s takovým zvláštním dotazem. Poslední dva dny mám problém doběhnout na toaletu, za 1) se mi chce neustále čůrat a za 2) vypadá to, že se ze mě za 48 hodin stal velbloud. Až tak, že mám problém doběhnout jen co vstanu a jdu na toaletu.
Nic mě nebolí, nepíchá, nemá divnou barvu, zánět to nebude…
Mohla bych se začít obávat inkontinence? Je mi 33 let, a jsem celkem sportovně aktivní.
Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost, připadám si, jak blázen
Díky moc