Inkontinence nebo problém

Anonymní
27.10.22 17:20

Inkontinence nebo problém

Dobrý den,

Jdu s takovým zvláštním dotazem. Poslední dva dny mám problém doběhnout na toaletu, za 1) se mi chce neustále čůrat a za 2) vypadá to, že se ze mě za 48 hodin stal velbloud. Až tak, že mám problém doběhnout jen co vstanu a jdu na toaletu.
Nic mě nebolí, nepíchá, nemá divnou barvu, zánět to nebude…
Mohla bych se začít obávat inkontinence? Je mi 33 let, a jsem celkem sportovně aktivní.
Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost, připadám si, jak blázen :nevim:
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
27.10.22 17:27
@Anonymní píše:
Dobrý den,Jdu s takovým zvláštním dotazem. Poslední dva dny mám problém doběhnout na toaletu, za 1) se mi chce neustále čůrat a za 2) vypadá to, že se ze mě za 48 hodin stal velbloud. Až tak, že mám problém doběhnout jen co vstanu a jdu na toaletu.
Nic mě nebolí, nepíchá, nemá divnou barvu, zánět to nebude…
Mohla bych se začít obávat inkontinence? Je mi 33 let, a jsem celkem sportovně aktivní.
Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost, připadám si, jak blázen :nevim:
Díky moc

Mohla jsi prochladnout, nebo je to začínající zánět. Ten kolikrát jenom pohledem nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.10.22 17:38

Inkontinence se ze začátku projevuje spíše tím že to neudrží při kašli, kýchnutí, poskoceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.22 18:36

No, trochu mě to desi, trva to jen dva dny, ale dva dny nedelam nic jiného, nez, ze litam curat :mrgreen:.
Tak snad to bude ok. Jinak mi nic neni, tak uvidim, treba je to nejaky novy PMS. To bych teda nerada kazdy mesic … :D

• Citovat
  • Upravit
1065
27.10.22 19:05

Kolik piješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
27.10.22 19:15
@Anonymní píše:
No, trochu mě to desi, trva to jen dva dny, ale dva dny nedelam nic jiného, nez, ze litam curat :mrgreen:.
Tak snad to bude ok. Jinak mi nic neni, tak uvidim, treba je to nejaky novy PMS. To bych teda nerada kazdy mesic … :D

no a kolik toho vyčůráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.22 19:21
@ivašot. píše:
no a kolik toho vyčůráš?

Tak to nemerim, ale rekla bych ze tak 10×plnej mocak za 8hodin. Ale kdyz rikam plný, tak plný

@Tojsemja3 piju standardně, cca 2 litry denne.. vodu, trochu zero coly po obědě, rano kafe s mlikem, ale rozpustný… vic mléka, nez kávy, takovou detskou :lol:
Asi normalni pitný rezim. A hlavne, ne jinak, nez jindy :think:

• Citovat
  • Upravit
10952
27.10.22 19:26

Zkus si nechat přeměřit cukr v krvi, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí