Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A je to zase tady! Blíží se Vánoce a mně zajímají vaše tipy na vánoční dárky.. tradiční i netradiční. Co komu kupujete?
Osobně se mi velmi dobře vybírají dárky pro malé děti a pro kamarádky. Mnohem horší je to s manželem, tchánem a s bráchou. Zkrátka těm mužským ne a ne něco vybrat..
Posílejte odkazy, fotky, cokoliv, co vás zaujme. Třeba to mně a i spoustu dalších inspiruje ![]()
Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.
Jinak teď už většinu objednávám na netu. Kosmetiku - parfemy-elnino, přípravky na vlasy - pro-vlasy, doplňky stravy - lekarna nebo slevolekarna, elektronika - tsbohemia (nešly mi vložit odkazy, tak to dávám bez www a cz.)
Zbytek (kosmetiku, oblečení, doplňky) kupuji v TK Maxxu v Drážďanech
. A každý rok necháváme se ségrou mamce tisknout kalendář z našich fotek.
@Martina1991 ty jednotlive vytisky se daji sehnat i na netu. Manzel je ode me dostal ke 40.narozeninam
. Uz ale nevim, kde presne jsem to sehnala. Dokonce myslim, ze byl tady na emiminu odkaz.
@Martina1991 píše:
Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.
@Lucmína Fakt? Tak to zkusím najít, ráda bych je klidně ještě někomu dala a řešit to přes net by bylo jednodušší ![]()
Ja objednam nejakou kosmetiku, hracky pro malyho a pak nejaky home made, ty vetsinou potesi, rucne delane album s fotkama, nejake doplnky do bytu, vlastnorucne pleteny kosik plny domaciho cukrovi
ale mam rodinu kterou tohle potesi vic nez dary za tisice
mozna prihodim nejaky poukaz treba na veceri…
@Martina1991 byl to nejaky archiv nejakeho deniku. Zkus pohledat tady nebo google. Kdyztak mi napis sz, kdybys nenasla, taky zkusim ![]()
@Martina1991 píše:
Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.Jinak teď už většinu objednávám na netu. Kosmetiku - parfemy-elnino, přípravky na vlasy - pro-vlasy, doplňky stravy - lekarna nebo slevolekarna, elektronika - tsbohemia (nešly mi vložit odkazy, tak to dávám bez www a cz.)
Zbytek (kosmetiku, oblečení, doplňky) kupuji v TK Maxxu v Drážďanech. A každý rok necháváme se ségrou mamce tisknout kalendář z našich fotek.
To jsem udělala k 70.tinám
Záleží co kdo má rád, kupovala jsem třeba něco takového https://www.daklos.cz/index.php?…
brože pro ženy, předplatné časopisu, nedávno jsem viděla nějaké bedýnky co chodí jednou za čas, tak mě to zaujalo
ponožky s obrázky, fotorámeček, fotokalendáře a jiné dárky s fotkami, zážitky(jízda na koni, v autě, v letadle…, někdo založí rodokmen, tipů je určitě spousta ![]()
Manžel je blázen do fotbalu, takže mu koupím bundu nebo něco s logem jeho oblíbeného klubu. Starší dcera miluje Barbi, dostane pro ne domek a karavan. Mladší ma ráda vše co hraje a jezdí -dostane pojizdny nákupní košík, kočárek. Dedovi něco na ryby. Mamka potřebuje kulmofén. Taťka nejradši dostává kterékoliv oblečení. Ještě nakupuji různé dárkové čaje, čokolády a tak různě, když jedeme k někomu na návštěvu.
Letos nevím co manželovi.. Když to vezmu od uplného mládí, tak to byla jednou hra na PC- což teď už neni ideální, když je toho všude plno, potom si tak pamatuju novou moderní lampu ke stolu k PC, autovysavač jedny Vánoce, předloni sadu nářadí na grilování a minulý rok takový středně levní dron, aby si občas zablb jak dítě ![]()
Teď nevím.. ale přemýšlím, že se domluvíme, že si asi každý koupí sám, co mu udělá radost, nevím, uvidíme..
Ty noviny me zaujaly devcata
uz jednou jsem se to snazila pohledat ale mejsem moc dobra v hledani. Kdyz by se nekomu podarilo prosim o odkaz
jinak manzelovi se chystam nakoupit novy prislusenstvi k PC, detem se vzdycky neco vymysli a zbytku rodiny balicky s dobrotama, kosmetika,…
Já teda budu mluvit za obdarovanou novinami. Vůbec mě to nenadchlo… vždycky jsem to chtěla, ale když sem si přečetla titulky tak zrovna nic " významného" se nedělo a byla to nuda. mám to schovaný ze slušnosti. prosím anonym chodí sem setra tak ať se to nedozví, že sem neměla radost
@kterk píše:
@pannda moc by me to zajimalo,jak.na.to?
nechala jsem si to vyhledat a vytisknout na Univerzite Palackého v Olomouci, nabídli mi z urč. data dvoje noviny.. Zaslali to k vyzvednutí do naši městské knihovny kde se to i zaplatilo.. Neco pres stovku..