Inspirace na vánoční dárky

76
16.10.17 14:34

Inspirace na vánoční dárky

A je to zase tady! Blíží se Vánoce a mně zajímají vaše tipy na vánoční dárky.. tradiční i netradiční. Co komu kupujete?

Osobně se mi velmi dobře vybírají dárky pro malé děti a pro kamarádky. Mnohem horší je to s manželem, tchánem a s bráchou. Zkrátka těm mužským ne a ne něco vybrat..

Posílejte odkazy, fotky, cokoliv, co vás zaujme. Třeba to mně a i spoustu dalších inspiruje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
757
16.10.17 14:46

Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.

Jinak teď už většinu objednávám na netu. Kosmetiku - parfemy-elnino, přípravky na vlasy - pro-vlasy, doplňky stravy - lekarna nebo slevolekarna, elektronika - tsbohemia (nešly mi vložit odkazy, tak to dávám bez www a cz.)
Zbytek (kosmetiku, oblečení, doplňky) kupuji v TK Maxxu v Drážďanech :). A každý rok necháváme se ségrou mamce tisknout kalendář z našich fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
16.10.17 14:50

@Martina1991 ty jednotlive vytisky se daji sehnat i na netu. Manzel je ode me dostal ke 40.narozeninam :palec:. Uz ale nevim, kde presne jsem to sehnala. Dokonce myslim, ze byl tady na emiminu odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.10.17 14:50
@Martina1991 píše:
Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
16.10.17 15:01

@Lucmína Fakt? Tak to zkusím najít, ráda bych je klidně ještě někomu dala a řešit to přes net by bylo jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.10.17 15:12

Ja objednam nejakou kosmetiku, hracky pro malyho a pak nejaky home made, ty vetsinou potesi, rucne delane album s fotkama, nejake doplnky do bytu, vlastnorucne pleteny kosik plny domaciho cukrovi :) ale mam rodinu kterou tohle potesi vic nez dary za tisice :D mozna prihodim nejaky poukaz treba na veceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
16.10.17 15:19

@Martina1991 byl to nejaky archiv nejakeho deniku. Zkus pohledat tady nebo google. Kdyztak mi napis sz, kdybys nenasla, taky zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.10.17 16:44
@Martina1991 píše:
Nejoriginálnější dárek, co jsem kdy dala, byl, že jsem celé rodině nechala v knihovně okopírovat výtisk z novin ze dne jejich narození.Jinak teď už většinu objednávám na netu. Kosmetiku - parfemy-elnino, přípravky na vlasy - pro-vlasy, doplňky stravy - lekarna nebo slevolekarna, elektronika - tsbohemia (nešly mi vložit odkazy, tak to dávám bez www a cz.)
Zbytek (kosmetiku, oblečení, doplňky) kupuji v TK Maxxu v Drážďanech :). A každý rok necháváme se ségrou mamce tisknout kalendář z našich fotek.

To jsem udělala k 70.tinám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.10.17 16:52

@pannda moc by me to zajimalo,jak.na.to? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.10.17 17:03

Záleží co kdo má rád, kupovala jsem třeba něco takového https://www.daklos.cz/index.php?…
brože pro ženy, předplatné časopisu, nedávno jsem viděla nějaké bedýnky co chodí jednou za čas, tak mě to zaujalo
ponožky s obrázky, fotorámeček, fotokalendáře a jiné dárky s fotkami, zážitky(jízda na koni, v autě, v letadle…, někdo založí rodokmen, tipů je určitě spousta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.10.17 17:13

Manžel je blázen do fotbalu, takže mu koupím bundu nebo něco s logem jeho oblíbeného klubu. Starší dcera miluje Barbi, dostane pro ne domek a karavan. Mladší ma ráda vše co hraje a jezdí -dostane pojizdny nákupní košík, kočárek. Dedovi něco na ryby. Mamka potřebuje kulmofén. Taťka nejradši dostává kterékoliv oblečení. Ještě nakupuji různé dárkové čaje, čokolády a tak různě, když jedeme k někomu na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.10.17 17:17

Letos nevím co manželovi.. Když to vezmu od uplného mládí, tak to byla jednou hra na PC- což teď už neni ideální, když je toho všude plno, potom si tak pamatuju novou moderní lampu ke stolu k PC, autovysavač jedny Vánoce, předloni sadu nářadí na grilování a minulý rok takový středně levní dron, aby si občas zablb jak dítě :)
Teď nevím.. ale přemýšlím, že se domluvíme, že si asi každý koupí sám, co mu udělá radost, nevím, uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.10.17 17:29

Ty noviny me zaujaly devcata :palec: uz jednou jsem se to snazila pohledat ale mejsem moc dobra v hledani. Kdyz by se nekomu podarilo prosim o odkaz ;) jinak manzelovi se chystam nakoupit novy prislusenstvi k PC, detem se vzdycky neco vymysli a zbytku rodiny balicky s dobrotama, kosmetika,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.17 20:44

Já teda budu mluvit za obdarovanou novinami. Vůbec mě to nenadchlo… vždycky jsem to chtěla, ale když sem si přečetla titulky tak zrovna nic " významného" se nedělo a byla to nuda. mám to schovaný ze slušnosti. prosím anonym chodí sem setra tak ať se to nedozví, že sem neměla radost

• Citovat
  • Upravit
9166
16.10.17 20:46
@kterk píše:
@pannda moc by me to zajimalo,jak.na.to? :kytka:

nechala jsem si to vyhledat a vytisknout na Univerzite Palackého v Olomouci, nabídli mi z urč. data dvoje noviny.. Zaslali to k vyzvednutí do naši městské knihovny kde se to i zaplatilo.. Neco pres stovku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný