Instruktorka plavání kojenců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
11.1.12 17:27

Instruktorka plavání kojenců

Ahoj,

chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo kontakt na šikovnou instruktorku plavání okolo Ústí nad Labem nemohu nikoho sehnat?! Chtěla bych někoho pro malou kdo by s ní udělal vanu u nás doma. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
11.1.12 17:30

Ja myslim, ze na vsech plavanich maji moznost domluvy na vany, nekde u nich, nekde doma.. v Delfinku v Usti jsou nektere instruktorky sympaticke, nektere min.. vcera jsme zacali jezdit do Decina do Lednacka a pani tam byla moc mila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.12 17:41

My jezdíme do ledňáčku ,ale s tou větší :) jo tam je možnost se domluvit ,ale slečna která to tam dělá chce 400,– za jednu lekci to je moc peněz měli jsme holčinu za 250,–,ale ta nemůže .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blanch28
20.6.12 14:39

plavání ve vaně

Dobrý den,

včera jsem měla doma paní Tomáškovou z Lovosic. Přijela k nám do Ustí nad Labem. Je milá. Líbilo se mi to.
Nevíte někdo něco víc o koupání pro děti v bazénu od 6 měsíců v Ústí nad Labem - Delfínek Severní Terasa?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
blanch28
20.6.12 14:41

plavání miminek

Dobrý den,

nevíte někdo něco víc o koupání pro děti v bazénu od 6 měsíců v Ústí nad Labem - Delfínek Severní Terasa?
Děkuji.

A jinak včera jsem měla doma paní Tomáškovou z Lovosic na plavání doma ve vaně. Přijela k nám do Ustí nad Labem. Je milá. Líbilo se mi to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček