Instruktorka plavání kojenců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Instruktorka plavání kojenců
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo kontakt na šikovnou instruktorku plavání okolo Ústí nad Labem nemohu nikoho sehnat?! Chtěla bych někoho pro malou kdo by s ní udělal vanu u nás doma. Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja myslim, ze na vsech plavanich maji moznost domluvy na vany, nekde u nich, nekde doma.. v Delfinku v Usti jsou nektere instruktorky sympaticke, nektere min.. vcera jsme zacali jezdit do Decina do Lednacka a pani tam byla moc mila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdíme do ledňáčku ,ale s tou větší
jo tam je možnost se domluvit ,ale slečna která to tam dělá chce 400,– za jednu lekci to je moc peněz měli jsme holčinu za 250,–,ale ta nemůže .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavání ve vaně
Dobrý den,
včera jsem měla doma paní Tomáškovou z Lovosic. Přijela k nám do Ustí nad Labem. Je milá. Líbilo se mi to.
Nevíte někdo něco víc o koupání pro děti v bazénu od 6 měsíců v Ústí nad Labem - Delfínek Severní Terasa?
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
plavání miminek
Dobrý den,
nevíte někdo něco víc o koupání pro děti v bazénu od 6 měsíců v Ústí nad Labem - Delfínek Severní Terasa?
Děkuji.
A jinak včera jsem měla doma paní Tomáškovou z Lovosic na plavání doma ve vaně. Přijela k nám do Ustí nad Labem. Je milá. Líbilo se mi to.
- Citovat
- Upravit