Interaktivní chodítko Pejsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
4.10.12 11:17

Interaktivní chodítko PEJSEK

Dobrý den chtěla bych koupit chodítko http://www.moje-miminko.cz/…ek-1759.html nemá někdo stejný chtěla bych vědět jestli jste s ním spokojené??? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
4.10.12 11:22

Nemáme pejska, ale lva FP a obě moje děti ho milovaly http://www.babynabytek.cz/…lo-lev-p958/
je to chodítko/odrážedlo.
Takže u nás s takovými chodítky spokojenost veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.10.12 11:31

@IvkaH jestli se můžu zeptat uvažujeme o koupi tohoto lvíčka k prvním narozeninám a pořád nevím jestli ano nebo ne..malá už se sama staví a obchází nábytek..tak by mě zajímalo jestli je už vhodná doba na koupi takovéhleho chodítka jestli si s ním poradí a do kolika kil se pak dá využívat jako odrážedlo??? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.12 11:38
@melounek00 píše:
@IvkaH jestli se můžu zeptat uvažujeme o koupi tohoto lvíčka k prvním narozeninám a pořád nevím jestli ano nebo ne..malá už se sama staví a obchází nábytek..tak by mě zajímalo jestli je už vhodná doba na koupi takovéhleho chodítka jestli si s ním poradí a do kolika kil se pak dá využívat jako odrážedlo??? děkuji moc

když je to na odrážedlo, tak si ráda na něj sedne i moje 4letá dcera :mrgreen: nohy má skoro za krkem, ale hlavně, že sedí
mladší se to hrozně líbí, zatím nemá sílu v nožkách na odrážedlo, tak to jen tlačí před sebou a moc se jí to líbí.
To odrážedlo já nevím, tak do dvou let a pak je stejně nejlepší ta obyč. motorka ta je k nezaplacení, my teda víc využíváme jako chodítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.10.12 11:42
@IvkaH píše:
když je to na odrážedlo, tak si ráda na něj sedne i moje 4letá dcera :mrgreen: nohy má skoro za krkem, ale hlavně, že sedí
mladší se to hrozně líbí, zatím nemá sílu v nožkách na odrážedlo, tak to jen tlačí před sebou a moc se jí to líbí.
To odrážedlo já nevím, tak do dvou let a pak je stejně nejlepší ta obyč. motorka ta je k nezaplacení, my teda víc využíváme jako chodítko

super děkuju moc..myslím, že tím jsi rozhodla…tak ho asi dneska hned objednám…a co ještě chodítko dělá??někde jsem četla že něco hraje nebo tak?? chodítko se mi právě hrozně líbí a zaujalo mě že to má pak i využití jako odrážedlo.. nohy za krkem jsou parádní… :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.12 11:49
@melounek00 píše:
super děkuju moc..myslím, že tím jsi rozhodla…tak ho asi dneska hned objednám…a co ještě chodítko dělá??někde jsem četla že něco hraje nebo tak?? chodítko se mi právě hrozně líbí a zaujalo mě že to má pak i využití jako odrážedlo.. nohy za krkem jsou parádní… :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ano ten nos, když se zmáčkne, tak to hraje, takovou melodii dá se to zapnou/jednou zesílit/podruhé zesílit a když je to zaplé a hýbe se s tím, tak to hraje pořád
mladší měla teď rok a tak od 9-10 měs. se o lva zajímá :palec: a ještě ji nepřestal bavit, chodíme s ním i ven na chodník, pak umyju kola a může ho mít i doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.10.12 11:54
@IvkaH píše:
ano ten nos, když se zmáčkne, tak to hraje, takovou melodii dá se to zapnou/jednou zesílit/podruhé zesílit a když je to zaplé a hýbe se s tím, tak to hraje pořád
mladší měla teď rok a tak od 9-10 měs. se o lva zajímá :palec: a ještě ji nepřestal bavit, chodíme s ním i ven na chodník, pak umyju kola a může ho mít i doma

tak to je paráda.. fakt moc děkuju..chtěla jsem o tom slyšet od někoho kdo to má, jestli to využil a nebyl to krám kterej za dva dny bude stát v koutě…takže dneska objednám…už se nemůžu dočkat až mi s tim malá bude drandit po bytě…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.10.12 11:57
@melounek00 píše:
tak to je paráda.. fakt moc děkuju..chtěla jsem o tom slyšet od někoho kdo to má, jestli to využil a nebyl to krám kterej za dva dny bude stát v koutě…takže dneska objednám…už se nemůžu dočkat až mi s tim malá bude drandit po bytě…:)

jestli plánujete i další dítě, tak ho taky využijete 100%
mám v plánu, že až ho nebudou potřebovat moje děti, tak ho dáme mojí sestře pro její, takže u nás to nebyla špatná investice, že se využije hodně
Tak ať se i tvému miminku líbí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.10.12 10:51

@IvkaH děkuji moc.. dalši zatím v nějaké brzké době sice neplánujeme, ale časem..kdo ví?? :) no rozhodně si mi moc poradila a tak doufám, že u nás bude chodítko taky plně využito..už ho mám objednané a musím říct, že se na něj asi těším víc jak ta naše malá… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí