Internetový obchod - hračky pro mrňata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1366
14.3.11 20:05

internetový obchod-hračky pro mrňata

ahoj maminky, máte nějaký osvědčený internetový obchod s hračkami pro mimča, velký výběr, rozumná cena, atd. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
14.3.11 20:52

Ahoj, jsem naprosto spokojená s www.EasyToys.cz .Nakupovala jsem ted pro malého hračky na Vánoce a vše v pohodě, rychlé poslání, komunikace bezvadná…Sice se mi stalo, že jedna poslaná hračka nefungovala, ale stačilo napsat mail,paní na něj okamžitě zareagovala (a to bylo 25.12.), hračku jsem poslala a do týdne mi přišla nová.Takže za mě spokojenost i přes tu reklamaci, stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.11 21:01

Ahoj,zkus se mrknout na tohle
http://www.beboo.cz/…etene-hracky

Maji tam nadherny vecicky pro miminka i starsi ditka.Urcite si vyberes.. :-)
Kupovala jsem tam toho velkyho dinosaura pro synovce a sklidilo to velke nadseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
14.3.11 22:44
xangel87 píše:
Ahoj, jsem naprosto spokojená s www.EasyToys.cz .Nakupovala jsem ted pro malého hračky na Vánoce a vše v pohodě, rychlé poslání, komunikace bezvadná…Sice se mi stalo, že jedna poslaná hračka nefungovala, ale stačilo napsat mail,paní na něj okamžitě zareagovala (a to bylo 25.12.), hračku jsem poslala a do týdne mi přišla nová.Takže za mě spokojenost i přes tu reklamaci, stane se.

Taky mohu jen doporučit ;-)

a ještě www.destkyraj.cz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.3.11 22:49

Ahoj, vždy se dívám na www.zbozi.cz a podle nejlevnějšího najdu co mi vyhovuje :) Neuvedla jsi město, obchod s osobním odběrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.3.11 08:43

Ahoj, ta webova stranka Easy Toys je uzasna. Behem 15 minut jsem nasla hned 5 hracek pro naseho skoro 5-ti mesicniho prcka :-D a urcite ji vyuziji i v budoucnu. Dekuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
17.3.11 12:02
Dita_Dr píše:
Ahoj, ta webova stranka Easy Toys je uzasna. Behem 15 minut jsem nasla hned 5 hracek pro naseho skoro 5-ti mesicniho prcka :-D a urcite ji vyuziji i v budoucnu. Dekuji za tip!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815