Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,sice je to ještě brzo,ale chtěla bych naší Janičce,až jí bude rok koupit nějaké kostky nebo stavebnici,která je zdravotně nezávadná,aby jí mohla bez problémů dávat do pusy,tak už se rozhlížím teď pár měsíců předem,abych pak to mohla koupit najisto,máte nějaký tipy,co byste mi poradily,co se vašim dětem líbilo?Mně se líbily tyto kostky http://www.maxikovy-hracky.cz/…stovem-pytli, píšou,že jsou z nezávadného materiálu,ale zase mi to přijde na tu cenu docela málo kostek,líbily by mi třeba stavebnice od firmy Žako,ale nevím,zda jsou taky zdravotně nezávadné.Poradíte mi?Moc děkuju ![]()
Clemmy,jsme měli byli užasne.Syn si s nima hodně vyhral. Žako mame doma taky.Ale ty maji ostre hrany,takže jsem se bala kdyře chtěl žužlat.
Pro mně Clemmy ano
Holky,moc děkuju za rychlou odpověď
Já si asi taky koupím ty Clemmy,škoda jen že jich není v tom pytlíku víc,ale aspoň vím,že jsou nezávadné ![]()
Clemmy jsou uzasne
A takhle malemu prckovi jich staci par, ja jsem koupila sadu od Clemmy, kde je 10 kostek a 4 zviratka a ta zviratka jasne vedou. Komin stejne umi ze 2, maximalne 3 kostek a ten pejsek na vrsku komina je u nas nutnosti ![]()
Zkus zvazit jeste takovouhle moznost, Clemmy vyrabi ruzne sady ![]()