Jak si na mateřské přivydělat internetovým obchodem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No když to tak trošku propočítám tak to znamená že musíš denně 30dnů v měsíci nachystat, nafotit, prodat, zabalit, odnést na poštu 15 kusů oblečení. A to je spousta práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@švadlenka Eliška Až na ten prodej to zase tolik práce není
Ale prodat 15ks za den se mi ještě fakt nepovedlo, to bych musela mít v nabídce kusů daleko víííc
Vlastě povedlo, ale jen jednou
Byly to dvě objednávky a já z toho měla šílenou radost
Teď aby se objednávky zvyšovaly a né obráceně ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, to tu vážně není žádná, která prodává oblečení?
A prej že to dělá každá druhá…
Poraďte prosím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Milé dámy,
chtěla jsem se zeptat na jednoduchou věc pro zkušené a úspěšné prodejkyně.
Začala jsem se zajímat o prodej oblečení z Anglie - kvalita cream, A (dětské oblečení). Zajímalo by mě, kolik kusů oblečení je potřeba mít v nabídce, abych docílila zajímavého přivýdělku k mateřské (cca 5000Kč - nemusím se tím hned živit na plný úvazek:-))? Je mi jasné, že to nejde s přesností určit. Záleží na kvalitě, ceně, druhu oblečení, inzerci atd. Ráda bych si ale udělala alespoň malou představu. Pár desítek kusů již v nabídce mám (je mi jasné, že takové množství rozhodně nestačí).
Moc děkuji za informace a za zachování anonymity.
Já si kvůli stejnému důvodu, abych si přividělala založila ŽL, dokud jsem na rodičáku a nic za to neplatím. Bohužel výsledek je ten, že mám doma a ve sklepě asi 5 pytlů hadrů a zájem žádný. Je moc velká konkurence a 99% lidí už má své prodejce a už se jen tak někdo nechytí. A nutno podotknout, že mám pěkné věci zn gap, next…bohužel vše jen leží a užitek z toho 0.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@horkam Čoveče, jak je to možný? Někde asi musíš dělat chybu
Myslím si, že o hezké věci za dobré ceny je stále zájem
Nedělám to zase tak dlouho, takže nemůžu chytračit, ale zatím bych řekla, že se to vyvíjí dobře… 5 pytlů je už dost, máš to všechno nafocené a inzeruješ? Na kolik tě vyšel kus a za kolik prodáváš? Kde to inzeruješ?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@horkam Čoveče, jak je to možný? Někde asi musíš dělat chybuMyslím si, že o hezké věci za dobré ceny je stále zájem
Nedělám to zase tak dlouho, takže nemůžu chytračit, ale zatím bych řekla, že se to vyvíjí dobře… 5 pytlů je už dost, máš to všechno nafocené a inzeruješ? Na kolik tě vyšel kus a za kolik prodáváš? Kde to inzeruješ?
Na fb.Ano vše nafocené. Převážně vše po mojich dětech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@horkam Jo ták. Já myslela, že jsi to kupovala. Zkoušela jsi inzerovat i někde jinde? Jaké máš ceny třeba mikin? Asi se to chce víc snažit
Inzeráty aktualizovat a inzerce na FB je asi málo, pokud to máš jen na svém účtu ![]()
- Citovat
- Upravit