Změnit práci? Váhám.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevidím na tom nic špatného. Přihlaš se do výběrka a když tě vezmou, tak dáš výpověď. Pokud tě nevezmou, tak se nikdo nic nedozví a budeš dál pokračovat ve své práci. Nechápu, co je špatného na tom, jít za lepší prací?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, vyzkoušej to
Do září je hromada času a pokud by to vyšlo, klidně můžeš ve stávající práci informovat o svém odchodu i dřív, před oficiální výpovědí
To snad zaměstnavatel nemůže brát jako podraz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych to určitě zkusila, vypadá to, že případná nová práce má pro Tebe samé výhody. Podraz na současného zaměstnavatele to určitě není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těch 25 km do práce a 25 km z práce pak ti bude k obru. Ušetříš čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, že bych do toho šla! Posláním životopisu přeci nepodrážíš současného zaměstnavatele. A myslím, že je super pracovat v místě bydliště, to bych si do budoucna taky moc přála. Pokud by to vyšlo, budeš mít dost času informovat nadřízené, pomoci zaučit svého nástupce, na tom není nic špatného, když půjdeš za lepší prací, to pochopí každý (nemusí s tím nadšeně souhlasit).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to normální
Navíc ty můžeš potom v práci říct „sem jsem dojížděla, nová práce je v místě mého bydliště“.
Navíc zatím si místo nedostala a účastit se výběrka je pořád ještě nezávazné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však je to až od září, případdně, tak jaký podraz?
jdi do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je úplně normální, prostě jdes za tím, co by ti víc vyhovovalo. Ještě té nevzali, tak co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak si myslíš, žýe lidi mění práci? Jen když jsou nespokojení? Nebo když je vyhodí?
Jasně, jdi do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras Ano, plat je tabulkový.
@jessikka No, popravdě, myslela.
Já nechci vypadat, že mě pálí dobré bydlo. Navíc… ředitelka (nj… je to školství) chce, abych šla za 3 roky do konkurzu na ředitele já. Jenže jsem se s ní o tom bavila v době, kdy TOHLE místo ještě nebylo volné.
- Citovat
- Upravit
To, ze pošlete životopis přece neznamená, ze na 100% odejdete. Možná byste si časem vyčítala, ze jste to nezkusila
. Určitě bych to zkusila. Držím palce, ať to dopadne, jak si přejete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji se asi jen poradit, mít náhled zvenčí.Mám bezvadnou práci, naplňuje mě. Dojíždím cca 25 km. Naskytla se mi možnost práce v místě bydliště. Mzda by byla přibližně stejná, pracovní doba taky, náplň práce mírně odlišná. Splňuju pro to nové místo kvalifikaci, ale nikdy jsem to přímo nedělala, ale ráda bych - naplňovalo by mě to ještě víc než současná práce. O co i jde: myslíte, že mám zkusit poslat životopis do té nové práce? Chci, aby to vyšlo a zároveň se toho bojím, aby vedoucí v současné práci to nebrala jako podraz. Nová práce by byla od září - šli byste do konkurzu za zády současného vedení a pak eventuálně podaly výpověď? Přijde mi to jako sviňárna, ale nevím, jak jinak to udělat. Vedoucí i kolektiv v současné práci mě mají rádi, nemám tam žádné problémy. Ta druhá, nová práce je zase změna a možnost naučit se něco nového a zažít něco nového. A je v místě bydliště, to je taky velké kritérium. Je mi z toho úplně špatně.
Neber to nijak rejpavě, ale zarazilo mě, že řešíš, zda dát přihlášku na konkurz, bojíš se reakce vedení v současné práci, je ti z toho úplně špatně, ale na druhou stranu bys měla dělat konkurz na ředitelku - na této pozici bys přece musela taky dělat nepopulární rozhodnutí a vůči podřízeným a to mi přijde horší…
Jinak tenhle konkurz určitě zkus - když nic jiného, bude to zkušenost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to vyzkoušej…navíc když práci získáš, nemusíš dojíždět, ušetříš za dojíždění peníze i čas. Neváhej a pošli životopis, nic se neděje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikde není napsáno, že za tři roky skutečně dostaneš místo, o kterém jste se bavily, ono člověk míní a pán Bůh mění… Můžou se stát různé věci, změna okolností, nemoc, těhotenství, míto bude muset dostat někdo jiný…
Naopak tato nabídka vyvstala teď je aktuální, ale zároveň je poměrně hodně času na rozhodování - do září…
Určitě bych do toho šla, aspoň si nebudeš vyčítat žes to nezkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji se asi jen poradit, mít náhled zvenčí.
Mám bezvadnou práci, naplňuje mě. Dojíždím cca 25 km. Naskytla se mi možnost práce v místě bydliště. Mzda by byla přibližně stejná, pracovní doba taky, náplň práce mírně odlišná. Splňuju pro to nové místo kvalifikaci, ale nikdy jsem to přímo nedělala, ale ráda bych - naplňovalo by mě to ještě víc než současná práce. O co i jde: myslíte, že mám zkusit poslat životopis do té nové práce? Chci, aby to vyšlo a zároveň se toho bojím, aby vedoucí v současné práci to nebrala jako podraz. Nová práce by byla od září - šli byste do konkurzu za zády současného vedení a pak eventuálně podaly výpověď? Přijde mi to jako sviňárna, ale nevím, jak jinak to udělat. Vedoucí i kolektiv v současné práci mě mají rádi, nemám tam žádné problémy. Ta druhá, nová práce je zase změna a možnost naučit se něco nového a zažít něco nového. A je v místě bydliště, to je taky velké kritérium. Je mi z toho úplně špatně.