Změnit práci? Váhám.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, zrovna těším ve firmě něco podobného a chtěla bych se poradit, jak byste postupovali. Tentokrát ne z pohledu zaměstnance, ale vedoucího. Jsem poprve na pozici, kdy mám pod sebou více podřízených a nastal mi tu problem s jednou holčinou. Předem dodávám, že u jejího pohovoru jsem (bohužel) nebyla, problém vznikl nejspíše už tam ![]()
Nastoupila k nám tento únor na pozici asistentky, napůl sales a marketing, ale spíše jsme potřebovali pomoc k logistice - zadávání objednávek, info pro zákazníky, co je skladem, kdy dojde další zboží atd. Nic složitého, spíše zadávání informací do interního systému. S tímto jsme ji přijímali, pozice byla takto nastavena už od začátku. Jenže se mi najednou tahle holčina začala sekat, že „tohle není její práce, ať si to laskavě zajišťují na logistice“, „at si trhnout, tohle dělat nebudu“ atd. Protože takovéhle poznámky mi tu hlasi asi už měsíc, tak jsem si s ní sedla a popovídaly jsme si. Vypadá to, že ji tahle pozice byla představena úplně jinak a asi ji někdo zapomněl zmínit, že je to hodně podpora logistiky. Takže se vzteka opravnene.
Jenže já teď nevím, co s tim, protože my tu pozici měli takhle nastavenou od začátku.
Probírala jsem to i se svým nadřízeným, jestli by to nešlo oddělit, že ona by dělala to co jí baví, čili marketing, a na půl úvazku bychom přijali někoho čistě jenom do logistiky. Prý se s tím teď nedá nic dělat, jedine s příštím fiskálním rokem zkusit požádat o navýšení headcountu. Bojím se, že mi s tím sekne, je na ní vidět, že je v práci otrávená a chtěla by delat něco jiného. Přitom je strašně moc šikovná a byla by škoda, kdyby odešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou Jinak myslis, že by to byl velký problém? V minulé práci jsem byla 3,5 roku a vždycky se může stát, že práce nesedne, ne?
Nebo si myslíš, že na mě budou koukat skrz prsty že tak brzy odcházím odněkud?