Změnit práci? Váhám.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja bych do toho šla
podraz to není. Nebo myslíš, že když je to ve školství dozvi se to dřív tvá nadrizena a bude nastvana, zes ji o svem záměru neřekla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anče KubaHajnej píše:
Nikde není napsáno, že za tři roky skutečně dostaneš místo, o kterém jste se bavily, ono člověk míní a pán Bůh mění… Můžou se stát různé věci, změna okolností, nemoc, těhotenství, míto bude muset dostat někdo jiný…
Nebo se ukáže nějaký známý, kamarád…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem tam poslala CV a děj se vůle boží.
Díky za podporu.
- Citovat
- Upravit
Změna práce
Mám trochu jiný problém, než původní zakl.
Chtěla bych hrozně moc odejít ze své současné práce, ale zároveň nevím… Nyní mám práci v domově pro seniory na 3/4 úvazek, kde mám smlouvu na 120 hodin měsíčně, ale ve skutečnosti dělám průměrně tak 146 h… Plat celkem ujde a ani nemusím nikam dojíždět, ale práce mě ani moc nebaví, i když mi nevadí, ale s radostí tam nechodím. Jsem už dost unavená, protože ještě chodím 1× týdně do školy a 1× týdně vypomáhám u dětí. takže můj volný čas je nula nula nic
Je mi jasný, že už to takhle dlouho nevydržím. Snažím se aktivně hledat jinou práci, ale za ty dva měsíce jsem nic lepšího nenašla, jen teď jednu práci, která by mě bavila, ale bohužel je 25 km a peníze mizerný.. Zas na druhou stranu je to asi jediná možnost jak si udělat praxi a zároveň mít volný víkendy, abych si taky trochu odpočinula… Nevím jak se rozhodnout. Vím, že bych se nějak uživila, ale nic mi z tý výplaty nezbyde a když si neušetřím do budoucna teď, tak už asi nikdy..
Jak byste se rozhodli vy? Já už fakt nevím, a bohužel mi doma taky nikdo neporadí, musím se přece rozhodnout sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Online rozhodni se podle sebe, jak to cítíš a je dobře, že se ti do toho doma nikdo neplete…mě se pletli a udělala jsem špatné rozhodnutí a ted´ si to vyžírám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Online
sama píšeš, že chceš hrozně moc odejít, jsi unavená, práce Tě nebaví, to je nejhorší co může být -dělat něco co Tě nebaví. Podle toho také odvádíš výsledky, jsi unavená, vyčerpaná, děláš něco co Tvá hlava nechce.
Lepší je být v pohodě a žít s pocitem, že děláš práci, která Tě baví, budeš spokojenější, sice chudá
ale šťastná.
Neboj, přežiješ protože Tě bude naplňovat jiný pocit, sice to nejsou peníze, ale radost, že děláš práci, která Tě baví. Peníze budou a my ne, lepší být veselá než ve stresu. Držím Ti palce, ať se Ti v nové práci líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
@brumdinkavždycky je čas na změnu, tak jí udělej
Dik ale jsem diky tomu spatnymu rozhodnuti momentalne bez prace
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi
tak moc bych si přála, aby se to všechno nějak samo vyřešilo, ale bohužel..
mám pocit, že se mi poslední dobou nic nedaří. Štěstí se otočilo zády, ale asi to takhle má být..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu se trošku poradit. Na jaře jsem se odhodlala a změnila práci. Byla jsem tam lehce přes 3,5 roku, předtím jsem měla jenom občasné brigády, pri škole. Tahle práce je pro mě tedy zatím nejdelší pracovní zkušenost.
Měsíc jsem byla bez práce, pak jsem do jedné firmy nastoupila (1). Peníze sice hezké, ale nesedl mi tam kolektiv, tak jsem po měsíci a půl odešla.
Znovu jsem byla měsíc bez práce, v půlce prázdnin se mi podařila najít další (2), ale za opravdu mizerne peníze. Vzala jsem to jenom z nouze, protože jsem potřebovala mít příjem.
Ted mi koncem měsíce končí zkusebka ve 3.praci od té doby, kde jsem skončila ve své původní. Zvažuji opět odchod, protože jsem videla, jak náš cholericky šéf řve na dvě kolegyně, a to před celým openspacem a ještě tam čekaly i dvě návštěvy. Říkám si že takhle by to mohlo dopadnout i se mnou a nechce se mi tu zůstávat, když vidím, jak se chová k ostatním.
Jak ale upravit životopis? Přiznat, že jsem v posledních měsících vystřídala 3 práce a jak to pak vysvětlit? Nevypadá to divně? Nebo tady zůstat? Je to jinak dobrá práce… Řešily jste to některá?
- Citovat
- Upravit
na tebe šéf neřval ne, zřejmě něco udělaly špatně, tak jim vyčinil, to že to neřešil někde v kanceláři a viděli to návštěvy, to je jeho problém, nemá se to dělat, ale stalo se. Zřejmě tě to vyděsilo, že se to může stát tobě také. Pokud bych dělala práci, jak se má, s platem bych byla spokojená a s prací také, tak bych neodcházela.
- Citovat
- Upravit