Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimochodem, tt víš podle menstruace nebo stáří těhotenství stanovil lékař? Aby se náhodou nekonalo překvapení, až lékař v těch 12 tt (což je limit) zjistí, že je to třeba 13tt+
Ve 12 týdnu už zárodek vypadá jako malý človíček, kdyz odmyslim to, že to samozřejmě bude fyzicky nepříjemnější, tak to bude i psychicky nasobne tezsi. Jdi co nejdřív, pro partnera tam rozdíl nebude, jestli dítě chtěl, bude ho to mrzet stejně v obou případech
@Kateyyy píše: Více
Ono mu to moc nepomůže. Ve výsledku jsi rozhodnutá a on to nezmění… Akorát to pro něj možná bude horší, protože při oznámení ještě nebude po zákroku. Zklamaný bude v každém případě, když dítě chce a z tvý strany mi to přijde jako prilivani oleje do ohně.
Miniinterrupce je do 8 TT, takže nestíháš. Klasická do 12 TT. Dost na poslední chvíli už mi to přijde. Ve 12 TT už jsem u posledního dítěte znala pohlaví.
Za mě, čím dřív tím líp. Já jsem si byla jistá, řešila to hned, šla jsem na začátku 6 týdne. Jeden den na konzultaci, druhý den ráno na odběry a vyšetření, v 11 na zákrok, ve 13 domů a večer už jsem fungovala normálně ( doma tři děti). Kontroly ok.