Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja tam byla s jinými obtížemi a byli moc vstřícní, oddělení působilo dobre. Nebala bych se toho
@Tichošlápek píše:
Ahoj, ja tam byla s jinými obtížemi a byli moc vstřícní, oddělení působilo dobre. Nebala bych se toho
Já tam byla také s jinými obtížemi a za mě teda rozhodně lepší gynekologie Čáslav ![]()
@Anonymní píše:
Já tam byla také s jinými obtížemi a za mě teda rozhodně lepší gynekologie Čáslav
Děkuji
@Tichošlápek: Tak já v Kolíně byla na gastru, ale právě rodit jsem byla jinde. Tak jsem ráda, že to není tak hrozná nemocnice. Není to lehký, budu rovnou řešit i tvr.antikoncepci. To je 100% jistota. Upřímně nejsem na tohle hrdá, ale už děti mít nechci, nejen kvůli fin.situaci, ale i kvůli zdraví.
ono ani tak nezáleží na nemocnici, ale na to, na jaké doktory a sestry natrefíš, přeji, ať jsou milí
ale proč reaguji - trvalá antikoncepce - co tím myslíš? na 100 % není nic, prý ani přerušení vejcovodů
Ahoj, prosím anonym, moc citlivé informace. Byla jsem v prosinci na mini, na poprvé v Praze, bohužel se to nějak nepovedlo a já po týdnu začala doma vecer silně krvácet, kolabovat a dopadlo to sanitkou, která mě odvezla právě do Kolína který ke mě byl blíže. Tam všichni úplně úžasní a já si říkala, že jsem tam nešla rovnou. Od sestricek, přes sanitare až k paní doktorce, všichni úžasní, milí, vstřícní.. Hned jsem šla znova na zákrok, okamžitě po probrani mi bylo líp, žádná bolest, žádné šílené krvácení, omdlivani.. Další den po kontrolách, jestli opravdu vše v pořádku jsem šla domů. Takže za mě Kolín ano.
aha, díky za info, tak snad to bude opravdu trvalé - no 25000 je teda dost peněz, ale je fakt, že dítě je daleko dražší
@stinga Tak je ještě možnost zákroku ryze operativního a to stojí 10 000,–kč a měli by jej dělat v Kolíně, tedy dle gynekoložky jej dělávali, tak se budu muset optat. Děkuji všem, ten Kolín bude asi opravdu dobrý výběr.
Dobrý den, jsem ve složitý situaci jsem sama z dítětem a z někým sem asi otěhotněla a on se na mě vykašlal, kolik stojí potrat nebo jak se tomu říká
kolik stojí potrat v Kolíně děkuji
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem ve složitý situaci jsem sama z dítětem a z někým sem asi otěhotněla a on se na mě vykašlal, kolik stojí potrat nebo jak se tomu říká p:( kolik stojí potrat v Kolíně děkuji
podívej se na stránky nemocnice, většinou je to cca 5000,–- ale i míň i víc
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem ve složitý situaci jsem sama z dítětem a z někým sem asi otěhotněla a on se na mě vykašlal, kolik stojí potrat nebo jak se tomu říkákolik stojí potrat v Kolíně děkuji
Tak proč někomu takovému roztahuješ nohy? Čeština příšerná, doufám že se za Tvoji „úroveň“ nebude žijící potomek za čas stydět. Raději se už nemnož.
@Burj Chalifa píše:
Tak proč někomu takovému roztahuješ nohy? Čeština příšerná, doufám že se za Tvoji „úroveň“ nebude žijící potomek za čas stydět. Raději se už nemnož.
To by asi pro tebe nebyl produktivní den, kdybys aspon jednou denně nemohla napsat takový komentář.
Dobrý den, bohužel jsem ve složité situaci a musím na interrupci. Otěhotněla jsem přes antikoncepci. Mám nyní malého zdravého kluka, ale bohužel nelehkou fin. situaci. Bohužel se toto stalo ještě dřív, než jsem měla jít na trvalou antikoncepci.
Nejblíže mám nemocnici Kolín. Má někdo s tamním gyn. oddělením zkušenosti? Děkuji