Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@milami ty vole
hele normalne vcera mi vysli dva testy pozitivne, dneska na gynde pres ultrazvuk neni tam jeste miminko ale zatim jen vacek
@Anonymní píše:
Ne, o tyden to neodkladej, to uz bude zas embryjko vetsi a farmakologicka se dela jen na opravdovem zacatku tehotenstvi. Pak uz je poreba kyretaz. Oboji bude OK, neboj. Max budes mit zvysenou teplotu z ockovani. Ja byla na farmakologicke ze zdravotnich duvodu a byla to silnejsi menstruace - boli to teda trochu vic, to jo, ale staci ibuprofen.
Píšeš, že jsi ve 4. týdnu. To znamená 3+něco. To bys teprve očekávala termín MS. Neznám doktora, který v tomto období potvrdí těhotenství ultrazvukem.
Jinak žen, které prodělaly chem. interrupci současně s očkováním proti koronaviru, tady asi moc nenajdeš. Lékařka ti řekla, že to nevadí, tak snad ví, co říká. Já bych to ve stejný den asi nepodstoupila.
@milami ano je to tak v tuhle dobu bych to spravne mela dostat jako kazdy mesic, udelal jsem si test byl pozitivni zajela jsem dnes k doktorce udelalala ultrazvuk a je tam zatim jen vacek…
@milami ano je to tak v tuhle dobu bych to spravne mela dostat jako kazdy mesic, udelal jsem si test byl pozitivni zajela jsem dnes k doktorce udelalala ultrazvuk a je tam zatim jen vacek…
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s Norethisteron zentiva? Beru ho 4 dny a zda se že pokaždé když jsi vemu prášek mám nafoukle břicho a bolesti jako při menstruaci Je to problém nebo to je ok? Měl to někdo prosím?
@HedusH12 ve stejný den bych do toho nesla, ze vezmes prášek neznamená ze to odejde hned a ani se to nemusí povest, někdy se musí i na víc tablet. Po ockovani mít napr horečky s silenyma křečema a stejne pak muset na revizi.. to není úplně the best kombinace. Asi bych šla na očko a pak další týden na piluli. Třeba to je poškozené a odejde i samo než se tam dostaneš.
@HedusH12 píše:
Nejsem gynekolog, tak to nebudu zpochybňovat, jako lékař jiné odbornosti, bych doporučila vakcinu o týden odložit.
@HedusH12 píše:
@karkarka aha dekujino docela se to ve me pere mam strach jak z pckovani tak z te interupce…
Očkování mě pěkně setmělo.
Pilulka může vyvolat dost silny krvaceni, ale zvládneš to
@HedusH12 píše:
Určitě lepší teď, než čekat.
Hele, když to dáš společně s očkováním, nic se nestane, jen počítej, že můžeš být dva dny mimo provoz.