Slabé špinění mimo MS

79
24.11.21 21:26

Slabé špinění mimo MS

Ahoj všem.
Potřebovala bych se tu s Vámi o něčem poradit. Je to poprvé co se takhle ptám, ale stalo se mi to poprvé a zase nechci hned utíkat ke gynekologovi a plašit.
Dne 26.10. jsem vzala poslední tabletku antikoncepce (brala jsem Daisenette, protože po jiných jsem měla problémy), poté jsem 2.11. dostala MS, která mi skončila neobvykle pozdě a to 12.11. (přisuzovala jsem to tomu, jak jsem vysadila antikoncepci). Od té doby bylo vše v pořádku, s manželem máme pravidelně nechráněný sex, miminko by jsme chtěli, ale moc se na to neupínáme. Až to přijde, tak to přijde. Dnes 24.11. jsem začla slabě špinit, na kalhotkách maličký hnědo-červený flíček a světlounce červený toal. papír po utření.
Nevíte některá čím by to mohlo být? Nechci hned utíkat na gyn. a připadat si jako hysterka.
Děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
596
24.11.21 22:38

Můžou to být třeba rozházené hormony ještě z toho vysazení té antikoncepce, jestli to bude jen jednou a jen nějaké slabé, tak bych asi na gynekologii hned neutikala, pokud tě nic jinak neboli nebo netrápí, já to takto někdy taky mívala, doktorka vždy řekla, že jsou to hold rozházené hladiny hormonů :nevim: ale pokud tě to trápí, tak si klidně zajdi k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.11.21 22:57
@Malaika1234 píše:
Můžou to být třeba rozházené hormony ještě z toho vysazení té antikoncepce, jestli to bude jen jednou a jen nějaké slabé, tak bych asi na gynekologii hned neutikala, pokud tě nic jinak neboli nebo netrápí, já to takto někdy taky mívala, doktorka vždy řekla, že jsou to hold rozházené hladiny hormonů :nevim: ale pokud tě to trápí, tak si klidně zajdi k doktorce

Ani mě to nijak moc netrápí, posléze jsem si uvědomila, že teď řešíme problémy s mámou a s jejím stěhováním. Takže to asi taky může být tím. Ale každopádně když to bude trvat déle tak si zavolám k doktorovi a vysvětlím mu co je ve věci a kdyžtak se objednám.
Děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria