Intimní hygiena u žen

Anonymní
8.9.24 23:36

Intimní hygiena u žen

Ahoj. Nevím, jaký název diskuze mám dát, proto volím tuhle alternativní volbu.
Chtěla bych se zeptat slečen a žen, jaký intimní gel používáte a zda jste spokojený.
Já běžném používám chilli gel zelený ale zkusila jsem koupit chilly gel růžový, a přijde mi, že mi vůbec nesedí. Asi to bude tím Ph

Uvažují i nad jinou variantou, ale nevím jakou, proto budu ráda za vaše zkušenosti a zda určitý intimního gelu je super a má skvělé pozitivni hodnocení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.9.24 23:46

Mě vyhovuje Ziaja creamy wash gel

• Citovat
  • Upravit
201
8.9.24 23:50

Nejvíce ze všech mi sedl Uriage Gyn-Phy, prodávají ho v Dr.Max, akorát je trošku dražší, než běžné intim. gely :?
Jinak je dobrý i Lactacyd

Ale mně osobně nevadí se umýt i Palmolive sprchovým gelem :D nikdy jsem neměla žádný problém…za to nejhorší je pro mě Nivea a Dove (s nimi si stačí umýt jen tělo a mám vystaráno :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44421
9.9.24 00:11

PH mají všechny chilli gely stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5311
9.9.24 01:22

Zadny. Tak nejak preferuju vlastni mikrofloru a oplachuju se vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.9.24 06:53

Vodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
9.9.24 07:52
@ann_01s píše: Více

Taky Uriage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 08:30

Mně několik gynekologů doporučilo mýt si intimní partie jen vodou. To bylo pro mě nepředstavitelné, měla jsem pocit, že voda nemůže dobře umýt. Opak je pravdou. U x let se myji jen vodou, s manželem normálně praktikujeme orální sex a nikdy nebyl problém. Takže za mě žádné mýdlo.

• Citovat
  • Upravit
4572
9.9.24 08:34

Převážně jen vodou. Jednou za čas použiju zelený Lactacyd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
9.9.24 08:37

Nejvíc mi vyhovoval hydrofilní olej na intimní hygienu od Nobilis Tilia.
Teď dlouhodobě nepoužívám nic, umývám se jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
9.9.24 08:47

Nepoužívám nic, intimní partie myju jen vodou. Vagína je od přírody samočistící. Pokud nejsou problémy, připadá mi zbytečné do té mikroflóry zasahovat jakoukoliv chemií :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.9.24 08:52

Je to naprosto individuální, každé ženě sedne něco jiného :) Přesně jak si napsala - je to kvůli ph, každá ho máme jiné. Mně osobně ale vyhovuje Lactacyd, ten používám už dlouhou dobu a za mě super. Třeba zkusit, tobě nemusí sednout, ale klidně i může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
9.9.24 11:17

Lactacyd sensitive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.9.24 12:19

Používám ziaja intim wash gel, je myslím s heřmánkem, akorát jsem oé víkendu dopoužívala a za mě super, je i příjemný a nijak nedráždí. Teď pužívám Lactacyd Pharma Antibakteriální a řekla bych, že je taky fajn, ale budu kupovat znovu ziaju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
9.9.24 13:20
@Gracetheworld píše: Více

Tak ono ani nejde o vagínu, ale spíš o vulvu a přes tu teče kolikrát i moč, že, v létě ve vedru je trochu zapařená a tak. Nikdo si to snad nezanáší až dovnitř, ten mycí přípravek, nebo jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí