Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejvíce ze všech mi sedl Uriage Gyn-Phy, prodávají ho v Dr.Max, akorát je trošku dražší, než běžné intim. gely ![]()
Jinak je dobrý i Lactacyd
Ale mně osobně nevadí se umýt i Palmolive sprchovým gelem
nikdy jsem neměla žádný problém…za to nejhorší je pro mě Nivea a Dove (s nimi si stačí umýt jen tělo a mám vystaráno
)
Zadny. Tak nejak preferuju vlastni mikrofloru a oplachuju se vodou.
Mně několik gynekologů doporučilo mýt si intimní partie jen vodou. To bylo pro mě nepředstavitelné, měla jsem pocit, že voda nemůže dobře umýt. Opak je pravdou. U x let se myji jen vodou, s manželem normálně praktikujeme orální sex a nikdy nebyl problém. Takže za mě žádné mýdlo.
Nejvíc mi vyhovoval hydrofilní olej na intimní hygienu od Nobilis Tilia.
Teď dlouhodobě nepoužívám nic, umývám se jen vodou.
Nepoužívám nic, intimní partie myju jen vodou. Vagína je od přírody samočistící. Pokud nejsou problémy, připadá mi zbytečné do té mikroflóry zasahovat jakoukoliv chemií ![]()
Je to naprosto individuální, každé ženě sedne něco jiného
Přesně jak si napsala - je to kvůli ph, každá ho máme jiné. Mně osobně ale vyhovuje Lactacyd, ten používám už dlouhou dobu a za mě super. Třeba zkusit, tobě nemusí sednout, ale klidně i může ![]()
Používám ziaja intim wash gel, je myslím s heřmánkem, akorát jsem oé víkendu dopoužívala a za mě super, je i příjemný a nijak nedráždí. Teď pužívám Lactacyd Pharma Antibakteriální a řekla bych, že je taky fajn, ale budu kupovat znovu ziaju ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Tak ono ani nejde o vagínu, ale spíš o vulvu a přes tu teče kolikrát i moč, že, v létě ve vedru je trochu zapařená a tak. Nikdo si to snad nezanáší až dovnitř, ten mycí přípravek, nebo jo? ![]()
Ahoj. Nevím, jaký název diskuze mám dát, proto volím tuhle alternativní volbu.
Chtěla bych se zeptat slečen a žen, jaký intimní gel používáte a zda jste spokojený.
Já běžném používám chilli gel zelený ale zkusila jsem koupit chilly gel růžový, a přijde mi, že mi vůbec nesedí. Asi to bude tím Ph
Uvažují i nad jinou variantou, ale nevím jakou, proto budu ráda za vaše zkušenosti a zda určitý intimního gelu je super a má skvělé pozitivni hodnocení