Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@inap píše:
Dezinfikuje. Celou bych ji v tom nekoupala, jestli mate doma lavorek, tak do cca 10 cm vody dat tak 3 zrnka hypermanganu, musi to byt opravdu ruzovoucky, protoze jinak ji to muze popalit sliznici, ja pocitam tak do 20 a jdou z toho zas ven. Pak oplachnout vodou a promaznout kuzi nejakym kremem.
Tak super, koupim hypermangan a jdu na ni. Uvidime, co to udela.Ale k te doktorce radeji zajdu take…Mame spravnou doktorku, vzdy rada poradi a pomuze.
@sara1000 píše:
Tak super, koupim hypermangan a jdu na ni. Uvidime, co to udela.Ale k te doktorce radeji zajdu take…Mame spravnou doktorku, vzdy rada poradi a pomuze.
Raději nejdřív tu doktorku a pak teprve případně nějakou samoléčbu. S tímhle bych u holčičky opravdu neradila experimentovat.
Moje dcera měla kolem jednohu roku zánět, měla to červený..a to jsem jí to čistila každý den od mázku a roztahovala. Zajdi radši na gyndu. ![]()
Jé, u nás to bylo v tomto věku vždycky. S první jsem pořád nevěděla co s tím, byly jsem i u dětské gynekoložky. Prostě nic, dobře jsme to myly, hlavně vždy dobře usušit a pak namazat, někdy Bepathenem, většinou ten Imazol. S druhou to je také občas tak, prostě to dělá tenhle věk, chodí už na záchod čůrat samotné, ale zadeček se jim hned nemeje a rychle se jim tam pak všechno množí… Pokud se udělá výtěr a nic tam není, chce to prostě jen pravidelně mýt, ale mýdlem s kyselým pH, dobře usušit a namazat a pořád dokola, za nějaký čas to zase přejde.
Pokud ji zlobí zadeček - chodíte na písek? může ho sníst, olíznout si špatně omyté ruce -můžou to být roupi
nám ty potvůrky způsobili zánět močových cest a tak jak říkáš, než se něco projevilo byla prostě cítiit, ted je zánět přeléčený a je očervená Vermoxem a už je vše OK
Jinak můžeš preventivně nasadit laktobacily na měsíc ![]()
Tak jsme byly u pi.doktorky.Mame sedaci koupele v Hypermanganu a hermanku. S tim, ze kontroluji stolici, zda nema roupy. A kdyz bude vse ok, tak nas posle na detskou gyndu.Tak uvidime ![]()