Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nejlepší jsou borax glycerinové globule - dají se koupit bez receptu, zabraly mi vždycky ![]()
candibene, je to levne a ucinne, chce to davat tyden, jinak se to hned vrati. boraxove globule jsou na mensi problemy, vlastne neleci, jen upravuji posevni mikrofloru
mně zabírá vynechat sladké a kafe, hodně větrat a pak jsem si koupila něco s clotrimazolem - Jenamazol, je volně prodejný. No a nemýt se mýdlem ale jen vodou.
Jenamazol, nebo Canesten vaginální krém a výborný je i mycí gel Saforelle ![]()
Doporučuju přírodní krém tea tree od Justu! Nedám na něj dopustit, je super. Na svědění.
Teda koukám plno dobrých rad, to abych si něco zapamatovala… I já mám někdy potíže.
Od porodu jsem zničená.
Díky za tipy.
Tak me gyno-pevaril taky nezabral, dobre je cokoli s Clotrimazolem, ale na vnitrni pouziti nedam dopustit na Macmiror, ale tusim, ze bude pouze na recept. Na moje vytrvale mykozy pusobi jedine ten. Minule jsem si nechala napsat vetsi baleni a mam doma pulku schovanou do zasoby ![]()
tak jsem si tedy koupila ten Candibene a snad už to zabere, jinak budu muset na gyndu.
@cell Ahojky, chci se te zeptat kolik ty globule stoji?:) doktor mi to doporucil jelikoz mi po antibiotikach vyskocila nejaka infekce ci co
dekuji
@Máma21 píše:
@cell Ahojky, chci se te zeptat kolik ty globule stoji?:) doktor mi to doporucil jelikoz mi po antibiotikach vyskocila nejaka infekce ci codekuji
Ahoj mám takový intimní problém, před nedávnem jsem si na poševní infekci koupila gyno-pevaryl, nebo jak se to jmenuje, jenže dneska mě tam dole zase jakoby svědí, co si mam na to koupit účinějšího, nechce se mi hned zase letět k dr. předem díky za odpovědi