Intimní problém, infekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.12.11 09:47

intimní problém

Ahoj mám takový intimní problém, před nedávnem jsem si na poševní infekci koupila gyno-pevaryl, nebo jak se to jmenuje, jenže dneska mě tam dole zase jakoby svědí, co si mam na to koupit účinějšího, nechce se mi hned zase letět k dr. předem díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
9.12.11 09:48

nejlepší jsou borax glycerinové globule - dají se koupit bez receptu, zabraly mi vždycky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 10:07

candibene, je to levne a ucinne, chce to davat tyden, jinak se to hned vrati. boraxove globule jsou na mensi problemy, vlastne neleci, jen upravuji posevni mikrofloru

• Citovat
  • Upravit
36544
9.12.11 10:55

Zkoušela jsi Rosalgin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.12.11 11:00

mně zabírá vynechat sladké a kafe, hodně větrat a pak jsem si koupila něco s clotrimazolem - Jenamazol, je volně prodejný. No a nemýt se mýdlem ale jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
9.12.11 11:12

Jenamazol, nebo Canesten vaginální krém a výborný je i mycí gel Saforelle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
9.12.11 11:29

Doporučuju přírodní krém tea tree od Justu! Nedám na něj dopustit, je super. Na svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
9.12.11 13:28

Teda koukám plno dobrých rad, to abych si něco zapamatovala… I já mám někdy potíže. :roll: Od porodu jsem zničená. :lol: Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.12.11 14:37

Tak me gyno-pevaril taky nezabral, dobre je cokoli s Clotrimazolem, ale na vnitrni pouziti nedam dopustit na Macmiror, ale tusim, ze bude pouze na recept. Na moje vytrvale mykozy pusobi jedine ten. Minule jsem si nechala napsat vetsi baleni a mam doma pulku schovanou do zasoby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.11 14:41

tak jsem si tedy koupila ten Candibene a snad už to zabere, jinak budu muset na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
3756
9.1.13 17:25

@cell Ahojky, chci se te zeptat kolik ty globule stoji?:) doktor mi to doporucil jelikoz mi po antibiotikach vyskocila nejaka infekce ci co :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
10.1.13 08:19
@Máma21 píše:
@cell Ahojky, chci se te zeptat kolik ty globule stoji?:) doktor mi to doporucil jelikoz mi po antibiotikach vyskocila nejaka infekce ci co :) dekuji

http://www.lekarna.cz/…0-6gm-pesar/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
10.1.13 08:38

Dekuji;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...