Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mam to podobne
zatim to resim tak,ze hodne piji,a rvu se ibalginama
a na noc si davam detskou papirovou plenu,protoze bych jinak musela vstavat desetkrat za noc,a tyhle maji fakt super savost
![]()
Nechci strašit,ale u mě tak začal samovolný potar.Taky jako normální ms,strašně jsem krvácela,bolelo mě břicho,podbříšek tvrdý.Nemohla jsem ani chodit.Ale to ze mne letěly opravdu cucky.Ale může jít jen o nějakou změnu.Ale jestli je ti zle tak bych asi zavolala k mudr,třeba by to chtělo jen kapačku nebo řelezo.
měla jsem po porodu a pak ještě po vysazení antikoncepce, pomohl mi kontryhel (čaj z něho- pila jsem 2-3× denně), právě i na ty křeče ![]()
souhlasím, jestli to tak běžně nemíváš, tak to může být mikropotrat…vajíčko se špatně oplodnilo a nyní odchází. Kdyby se Ti cokoli nezdálo (nějaké hrozné křeče nebo to trvalo moc dlouho), asi by bylo lepší ukázat se u doktora, nějak si to zařídit, udělá uzv, zda se to dobře vyčistilo, případně by Tě musel poslat na revizi do nemocnice
ale snad ne…většinou takto brzo odejde s krví vše. A můžeš se uklidňovat tím, že teď už tělo „ví“ jak na to a příští cyklus bude třeba vítězný
A do pytle
Taky mne to napadlo. Můžu jet normálně do nemocnice, i když spádově nepatřím? Dík,
Anonymní píše:
A do pytleTaky mne to napadlo. Můžu jet normálně do nemocnice, i když spádově nepatřím? Dík,
Musí tě vzít i v nemocnici kam spádově nepatříš. Já jezdím pravidelně tam kam nepatřím, mám ji totiž o něco blíž a lepší cestu a už to tam přeci jen znám. Zatím nikdo nic proti tomu nenamítal.
Ať je brzo líp a není to nic vážného.
Uvidíš ,třeba to nebude tak zlé.Třeba jen nějaká změna v hormonech.Napiš jak jsi dopadla.
Já ji tak mám 3× do roka-musím na gindu doktor mě to zastavuje injekcí-jsem jak kohoute.Já ani hodinu nevidržím.
Posledně mě pichal injekci v autě,už jsem ani nevylezla-kolabovala jsem.Ztráta železa atd…Volej na gyndu bude víkend ať nedopadneš zle.
já jsem pak dostala snad tři balení krve,když to tak napíšu ,nemohla jsem ani chodit ,motanice jak po litru alkoholu
Ahoj, zkus kombinovat Ascorutin ( volně prodejné) a citrón, Ascorutin můžeš brát 6× denně…jak ti je?
Holky, dík za rady,bála jsem se jít k dr. a na vaše rady jela, teprv dnes mne propustili z nemocnice. Bohužel se opravdu jednalo o potrat a ztratila jsem hodně krve, takže jsem měla i transfuze a nebylo to nic pěkného ![]()
Dnes jsem odcházela a u východu dvě holky s pupkem tak 5 měsíc v županech a cigáro u huby, já bych fakt vraždila. Jsou hospitalizované, těhotné a vyhulují si huby… Pardon za ten výplod, jsem sesypaná.
tak to je mi moc líto,ale hlavní je,že jsi už v pořádku a mimčo určitě vyjde zanedlouho ![]()
Ahoj holky, už přes rok neberu antiko, snažíme se.
Ale mám teď šíleně silnou menstruaci, teď 3.tí den. Jsem slabá, klepu se, motá se mi hlava, bolesti neskutečné. Mám nejsilnější tampon a ultra vložku, ale do hodiny jsem úplně durch. Nemáte nějakou radu, cokoliv, co pomůže? Na gyndu nemůžu, jsem hodně daleko od domova. Dík za každou radu.