Intimní problémy u žen

Anonymní
22.11.24 10:33

Intimní problémy u žen

Ahoj. Byla jsem u gynekologa že mám dole problém a taky zpoždění MS s neg. testy.
Byla jsem vyšetřená i vag. ultrazvukem a dostala antibiotika na Klion-D. Pár dní už tablety beru, ale MS se zatím nedostavila.
Zkusila jsem s partnerem jen orgasmus (bez pohl. styku) a při vyvrcholení mě začal nepříjemně píchat vaječník. Chvilku, potom to ustalo. Úplně mi to připomnělo tenkrát zkoušku po 6 nedělí kde bylo ještě brzy, taky takové nepříjemné křeče ale tomu jsem rozuměla. Nyní to nechápu, tohle jsem ještě nezažila s žádným vag. problémem.
Máte někdo podobnou zkušenost? Protože dle příbalového letáku mi připadá že atb jsou na něco jiného, ale zase nejsem doktor :nevim:
Počkaly by jste do dobrání těchto nebo bych měla informovat doktora znovu?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
13.8.25 19:48

Dobrý den teda večer hrozně moc bych si od srdíčka přála radu nějaký úžasný ženy klidně by jsme si mohli dát i fb a psát si o tom.

Jsem po chlamydiích údajně mám strach ze sexu bez kondomu i kdyby mi přítel dělal orální sex prostě se všeho toho bojím moc moc moc moc. Bych byla vděčná za pomoc doktoři mi nevyřešili problémy co přetrvávají bohužel už jdu na metodu nějakých kapicek něco jako protilátky. Aby to zabili ty záněty tak už se mi to vrací bohužel se mi to s bývalým přítelem stalo ale že by to nějak řešil to ne anik ho ani nenapadlo mám to už za sebou ho potřebuju jak 100 pro vědět abych byla ok prosím moc prosím pomozte mi stále mám problémy tam dole výtoky svědění pálení občas ale po lecich hodně jich bylo lepší ale ne úplně ok moc prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí