Invalidní důchod odpracovaná léta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
invalidní Důchod odpracovaná léta
Ahoj, zažádala jsem o ID, ale teď mi tak vrtá hlavou, co se počítá do těch odpracovanych let, abych duchod dostala? Někde jsem četla, ze se tam počítá i péče o dítě. Ja totiž když by se počítaly jen odpracovana leta, tak těch 5 let ještě nemám celých. Po maturitě jsem otěhotněla a pak od roku 2017 jsem nastoupila do prvního zaměstnání, kde pracuji doteď. bude to ale až v květnu 5 let, máte někdo zkušenost, jestli mam tedy smůlu, nebo se opravdu počítá i ta péče o dítě, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Bubunka píše:
Ahoj, zažádala jsem o ID, ale teď mi tak vrtá hlavou, co se počítá do těch odpracovanych let, abych duchod dostala? Někde jsem četla, ze se tam počítá i péče o dítě. Ja totiž když by se počítaly jen odpracovana leta, tak těch 5 let ještě nemám celých. Po maturitě jsem otěhotněla a pak od roku 2017 jsem nastoupila do prvního zaměstnání, kde pracuji doteď. bude to ale až v květnu 5 let, máte někdo zkušenost, jestli mam tedy smůlu, nebo se opravdu počítá i ta péče o dítě, děkuji
Ono to neni na strankach o potrebne době?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubunka tak jestli jsi žádala, musela jsi na OSSZ, kde to s tebou někdo sepsal a tam si musela doložit rodný list dítěte.
Tak jsem to měla já…k tomu poslední vysvědčení/nebo ukončení studia, zápočtové listy a už nevím, co ještě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bubunka píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit