Ionic - CARE Triton X6

1723
7.12.14 19:17

Ionic-CARE Triton X6

Ahoj holky,
máte zkušenosti s touto čističkou? všude se dočítám samé klad, ví někdo o nějakých záporech, nebo máte případně tip na lepší čističku?
Jsme z Ostravy a už se tady prostě nedá dýchat :-(((( a přestěhovat se momentálně nemůžem :-(
Díky za případné rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1622
7.12.14 19:24

Ahoj, my jsme ji koupili před cca 3 týdny a nemůžeme si ji vynachválit! Bydlíme v Praze u Jižní spojky, děti furt kašlaly, a - musím zaťukat - zatím nekašlou a ten vzduch je cítit vážně jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.12.14 19:40
@zuzice píše:
Ahoj holky,
máte zkušenosti s touto čističkou? všude se dočítám samé klad, ví někdo o nějakých záporech, nebo máte případně tip na lepší čističku?
Jsme z Ostravy a už se tady prostě nedá dýchat :-(((( a přestěhovat se momentálně nemůžem :-(
Díky za případné rady

Také by mě zajímalo, zvažujeme její koupi ;)

• Citovat
  • Upravit
3047
7.12.14 20:42

@zuzice Máme ji několik let a pořád nám skvěle slouží. Jsme taky z Ostravy, je to fakt hrůza :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.12.14 21:31

Nadělila jsem si jí pod stromeček a spokojenost velká. Určitě se dá sehnat něco lepšího, ale s vyměnitelnými filtry a za vyšší cenu. Nachytá dost prachu, docela pohltí pachy při vaření a hlavně…vždycky jsem tak 3× za noc větrala (vstávám na kojení), protože jsem měla pocit, že byl v místnosti „těžký vzduch“ a že se dusím…to už je teď úplně v pohodě. Dokonce se mi zdá, že i lépe usínám. Akorát těch prvních cca. 24 hod., než se zajela, tak dost smrděla (plastem a asi ozonem?), až to bylo nepříjemné. Bydlíme sice na venkově, ale v místnosti topíme krbovými kamny, takže jsem hledala „odprašovadlo“. Kdo si jí chce koupit přes jejich oficiální eshop, může mi poslat zprávu a poskytnu unikátní kód, za který potom dávají k nákupu švédskou utěrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.9.16 11:48

Obnovuji diskuzi, můžu jí mít na komodě nebo musí být na zemi. když je na zemi tak do ní šprtá syn a někdy nejde uhlídat. Jinak jí mám zatím 2 dny a je super. Mám jí v obýváku a na noc zkusím dát dětem do pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
21.9.16 12:10

@Diggy zdravím, my jí dáváme, kam potřebujeme - nejen místnosti, ale třeba v obýváku jí šoupnem i na jídelní stůl (když teda nejíme ;) ), takže je relativně vysoko, ale jinak by nám překážela. Jestli to něčemu vadí, nevím, ale děláme to tak už dlouho a čistí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.3.17 17:18

IONIC-CARE TRITON X6 - čistička vzduchu

Jé, to je dobře, že jsem našla diskusi o odprašování. Už jsem z prachu úplně zoufalá, do toho se ještě míchají zvířecí chlupy :zed:.Je to vážně tak účinné? Utírat prach bych mohla do nekonečna, navíc mám dlažbu, po které se prach rád převaluje. no a když žehlím, na prádle je také prach a chlupy :(. Děvčata, jak často to zapínáte? Na jakém principu to funguje? Mám takový blbý dotaz - když je to v jednom místě místnosti, jak to zvládne obsloužit ten zbytek? Nevane od toho nějaký průvan? No prostě milion otazníků. V čističkách jsem úplně nepolíbený člověk :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.19 16:33

Ahoj, čističku vzduchu máme již po záruce, chci se tedy zeptat, zda-li jste už někdo čističku doma rozdělal a čistil komplet vnitřek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21954
17.2.19 17:27

@Zbynek01 my ji máme cca 10 let a kromě těch kovových lišt, které se čistí pravidelně jsem nic jiného nečistila. proč taky? razím zásadu nevrtat do věci, která funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí