Ionic - CARE Triton X6
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ionic-CARE Triton X6
Ahoj holky,
máte zkušenosti s touto čističkou? všude se dočítám samé klad, ví někdo o nějakých záporech, nebo máte případně tip na lepší čističku?
Jsme z Ostravy a už se tady prostě nedá dýchat
a přestěhovat se momentálně nemůžem ![]()
Díky za případné rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my jsme ji koupili před cca 3 týdny a nemůžeme si ji vynachválit! Bydlíme v Praze u Jižní spojky, děti furt kašlaly, a - musím zaťukat - zatím nekašlou a ten vzduch je cítit vážně jinak!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzice píše:
Ahoj holky,
máte zkušenosti s touto čističkou? všude se dočítám samé klad, ví někdo o nějakých záporech, nebo máte případně tip na lepší čističku?
Jsme z Ostravy a už se tady prostě nedá dýchata přestěhovat se momentálně nemůžem
Díky za případné rady
Také by mě zajímalo, zvažujeme její koupi ![]()
- Citovat
- Upravit
@zuzice Máme ji několik let a pořád nám skvěle slouží. Jsme taky z Ostravy, je to fakt hrůza
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nadělila jsem si jí pod stromeček a spokojenost velká. Určitě se dá sehnat něco lepšího, ale s vyměnitelnými filtry a za vyšší cenu. Nachytá dost prachu, docela pohltí pachy při vaření a hlavně…vždycky jsem tak 3× za noc větrala (vstávám na kojení), protože jsem měla pocit, že byl v místnosti „těžký vzduch“ a že se dusím…to už je teď úplně v pohodě. Dokonce se mi zdá, že i lépe usínám. Akorát těch prvních cca. 24 hod., než se zajela, tak dost smrděla (plastem a asi ozonem?), až to bylo nepříjemné. Bydlíme sice na venkově, ale v místnosti topíme krbovými kamny, takže jsem hledala „odprašovadlo“. Kdo si jí chce koupit přes jejich oficiální eshop, může mi poslat zprávu a poskytnu unikátní kód, za který potom dávají k nákupu švédskou utěrku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, můžu jí mít na komodě nebo musí být na zemi. když je na zemi tak do ní šprtá syn a někdy nejde uhlídat. Jinak jí mám zatím 2 dny a je super. Mám jí v obýváku a na noc zkusím dát dětem do pokojíčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Diggy zdravím, my jí dáváme, kam potřebujeme - nejen místnosti, ale třeba v obýváku jí šoupnem i na jídelní stůl (když teda nejíme
), takže je relativně vysoko, ale jinak by nám překážela. Jestli to něčemu vadí, nevím, ale děláme to tak už dlouho a čistí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
IONIC-CARE TRITON X6 - čistička vzduchu
Jé, to je dobře, že jsem našla diskusi o odprašování. Už jsem z prachu úplně zoufalá, do toho se ještě míchají zvířecí chlupy
.Je to vážně tak účinné? Utírat prach bych mohla do nekonečna, navíc mám dlažbu, po které se prach rád převaluje. no a když žehlím, na prádle je také prach a chlupy
. Děvčata, jak často to zapínáte? Na jakém principu to funguje? Mám takový blbý dotaz - když je to v jednom místě místnosti, jak to zvládne obsloužit ten zbytek? Nevane od toho nějaký průvan? No prostě milion otazníků. V čističkách jsem úplně nepolíbený člověk
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, čističku vzduchu máme již po záruce, chci se tedy zeptat, zda-li jste už někdo čističku doma rozdělal a čistil komplet vnitřek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zbynek01 my ji máme cca 10 let a kromě těch kovových lišt, které se čistí pravidelně jsem nic jiného nečistila. proč taky? razím zásadu nevrtat do věci, která funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit