Mixér Guzzini

elis_an3
4.12.14 14:59

Mixér Guzzini

Zdravím :mavam:
Chtěla bych poprosit o radu. Koupili jsme si mixér Guzzini, který teď mají v Albertu a nějak mi nejde odšroubovat ta skleněná nádoba od té části s nožema. Přítel tvrí, že to nejde, ale podle mě musí. Jde tam vidět závit a navíc se mi teď pod to dostalo máslo s kakaem a nejde to vymýt, snažila jsem se to odšroubovat, marně. Má to jít odšroubovat nebo ne? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10162
4.12.14 15:35

Navod nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
4.12.14 17:16

@xsaleen mam,tam to neni…je tam jen obrazek…hledala jsem vsemozne cudliky, packy a kde co na nejake uvolneni, aby se to dalo odsroubovat…

• Citovat
  • Upravit
1
5.12.14 00:58

mixer Guzzini

V návodu je napsáno, že jsou nože od nádoby odnímatelné. A pokud je pod nádobou těsnění, musí jít oddělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.12.14 11:43

@PodkoLen fakt? Ja mam v navodu jen obrazek…tak musime zkouset tahnout poradne, ted, kdyz vim, ze to jde…

• Citovat
  • Upravit
1
31.5.15 20:41

Guzzini - zkušenosti

Dobrý den, uživatelé mixéru Guzzini. Chtěla bych se zeptat na Vaši spokojenost s ním. Dokáži s ním udělat smoothie s přidáním bylinek tak, aby vznikl jemný nápoj bez kousků? Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
25.6.15 22:06

@ronnnja za mě ne…chybná koupě, jak tam dám něco tuhšího, tak se to nalepí na strany a nic se naumixuje…třeba namočené mandle s máslem, to je bez šance, ba i máslo s medem je sci fi…a smoothie v něm dělám, ale má kousky a velké :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max