Jak zapojit pračku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
482
1.12.14 22:41

Jak zapojit pračku

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu. Odešla nám doma pračka, jsem sama s dítětem. Máme teď jinou z druhé ruky a problém bylo, jak ji zapojit. Sháněla jsem firmu, ale čas mají až po novém roce. Zapojila jsem sama, ale problém je, že hadice, co jde od kohoutu s vodou (přívodu vody) do pračky asi není úplně dobře utěsněna. Sice u hadice, tu jsem kupovala novou, byly dvě těsnění. Jedno jsem dala ke kohoutu, druhé nikam. Ale při praní začala těžce kapat voda z obou stran téhle hadice. Myslíte, že je špatně utěsněna a měla bych koupit další? Omlouvám se za (pro někoho) hloupý dotaz, ale prát potřebujeme, proto to musím řešit. Chlapa v okolí žádného nemáme a moc si neumím představit, že do konce roku nevyperu ani ručník. Mám malé dítě, takže množství prádla k vyprání je stále dost. Budu ráda za radu, pokud je tady nějaká šikovná maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25088
1.12.14 22:46

Zkus se podívat na netz na návod k té pračce nebo pořádně prostuduj návod té hadice, kam to těsnění patřilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.12.14 22:46

Co zkusit nejakeho hodinoveho manzela, vyjde to levneji jak profi instalater a urcite bude mit cas driv ;)

Jinak me jen napada, neniv te hadici neco nacpaneho? Jako jestli tam neni kus igelitu ci takovy nejaky bonus, kdyz je nova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.14 22:52

Není v té hadici právě nic. Normálně funguje. Návod jsem prostudovala, bylo to jen obecné, nic konkrétního. Pak pustila pračku a z obou konců začala kapat voda, ideální pro sousedy :,(. Hodinového manžela jsem zkoušela na položení dlaždic a můžu říct, že jsou tam zmršené, že zaslouží strhnout a položit nové. S tímhle mám špatnou zkušenost. Když jsem to viděla, tak jsem měla problém, abych mu vůbec zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.12.14 22:53

Prosím tě, kape to jako okolo toho závitu, kam se ty hadice šroubují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.12.14 22:57
@JanaKr píše:
Není v té hadici právě nic. Normálně funguje. Návod jsem prostudovala, bylo to jen obecné, nic konkrétního. Pak pustila pračku a z obou konců začala kapat voda, ideální pro sousedy :,(. Hodinového manžela jsem zkoušela na položení dlaždic a můžu říct, že jsou tam zmršené, že zaslouží strhnout a položit nové. S tímhle mám špatnou zkušenost. Když jsem to viděla, tak jsem měla problém, abych mu vůbec zaplatila.

Tak když máš sousedy, zkus některého z nich poprosit, já myslím, že ti určitě pomůžou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.14 23:14

Ano, právě u těch závitů. Přijde mi, jestli není potřeba víc těch kroužků - těsnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
1.12.14 23:15

@JanaKr asi jsi tam dala špatně těsnění. Vypni vodu a zkontroluj to a pak pořádně dotahni.Co znamená,,Jedno jsem dala ke kohoutu, druhé nikam,,? To jako že jsi dala těsnění jen na jednu stranu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
1.12.14 23:16
@JanaKr píše:
Ano, právě u těch závitů. Přijde mi, jestli není potřeba víc těch kroužků - těsnění.

víc ne, ale nesmí tam být křivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.14 23:17

@BAZÁREK ANGIE mám malé dítě, tady bydlí spíš důchodci, co chtějí svůj klid, proto jsme brány jako vetřelci. Vadí jim i běžný pláč dítěte. Společnou řeč jsme nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.12.14 23:18
@JanaKr píše:
@BAZÁREK ANGIE mám malé dítě, tady bydlí spíš důchodci, co chtějí svůj klid, proto jsme brány jako vetřelci. Vadí jim i běžný pláč dítěte. Společnou řeč jsme nenašli.

Aha, no ale já bych se přesto nějakého dědouška zeptala, oni jsou rádi užiteční :think:. A pak třeba právě tu společnou řeč najdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.12.14 23:19
@JanaKr píše:

tak zajdi do obchodu a kup si teflonovou pásku, omotej s ní ten závit a pak našroubuj hadici, ono se to utěsní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.14 23:20

@fifinka609 Ano, pouze na jednu stranu. Myslela jsem si, že to byla chyba. Takže myslíš, že jen jedno slabé na každou stranu stačí? Nic nedokupovat? Hned ráno se tomu budu věnovat, děkuji za rady.:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.12.14 23:22

Tesneni by melo byt na obou koncich, v tech zavitech, ktere nasroubujes k napoustecimu ventilu a k pracce. Tect by to nemelo, maximalne se muze hadice mirne orosit. A nenasroubovala jsi ty konce naopak? K pracce prijde takovy ten zahnuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.12.14 23:27

@wanillca našroubováno mám správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie