Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička Miele
Ahoj,
už delší dobu se snažím vybrat vhodnou sušičku a zalíbily se mi Miele, které se zdají být kvalitní.
Sušičku bych chtěla hlavně proto, abych nemusela žehlit a také kvůli psovi. Právě ohledně toho žehlení se zkušenosti nejvce rozchází, někdo žehlit musí, někdo ne.
Když už, tak asi s tepelným čerpadlem (snad by měla být šetrnější k oblečení). Dívala jsem se třeba na tuto:
http://www.datart.cz/…-450-WP.html
Nemáte někdo tuto sušičku nebo jí podobnou, ze které většinu prádla nemusíte žehlit a jste spokojení?
Díky za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Miele je nad všechny značky, do té bych šla hned..Sestra má pračku i sušičku, vše zvlášt a říká, že na Miele nedá dopustit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj..ja mela susicku a i tak jsem zehlila
ale Miele je dobra znacka
mam vysavac a jsem s nim fakt spokojena..na lepsi jsem zatim nenatrefila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elis6 ja mam Miele pracku i susicku, sice jiny typ, nez mas Ty ten odkaz.
S tim zehlenim je to spis o pocitu, nekdo neda dopustit na krasne vyzehlene veci, nekomu nevadi rovnou ze susicky veci hezky poskladat a ulozit do skrine. ![]()
Ja nekdy zehlim, nekdy ne, podle toho jestli mam cas. ![]()
Co se tyka kvality Miele, jsem spokojena.
Jestli chces jeste neco vedet, napis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take mame doma susicku a pracku Miele, cca 3 roky stare. Ja jsem moc spokojena. Ale jak pise PID zalezi jak moc mas rada vyzehlene veci. Jako vyzehlene to neni, ale pomackane take ne. Idealni je vytahnout hned po dosuseni a jeste varici poskladat. To jsou pak nektere veci jak vyzehlene. Ale presto ja treba tricka na ven a do spolecnosti stejne zehlim.
Pokud ale treba nestihas, tak to zase tak moc potreba neni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elis6 Susicku jsme kupovali pred rokem, typ softtronic T7950WP EcoComfort.
Ze susicky, ale to plati obecne o vsech, si nedokazu vynachvalit rucniky a taky vseobecne tu mekkost pradla. Kdyz obcas neco ususim na susaku, tak mi to pradlo prijde strasne tvrde. Drive jsem susila jen na susaku a prislo mi to normalni, ale ted uz jsem asi rozmazlena susickou. ![]()
Jak pise @wapik, dobre je pradlo vytahnout hned po skonceni programu a hezky poskladat, pak se da usetrit nejake to zehleni. Ale jak jsem psala, zalezi na kazdem, jak co kdo snese.
Kdyz jsem byla v showroomu Miele, pani na sobe mela firemni kosili, tvrdila, ze ji tam susi v susicce a uz je pak vubec nezehli. Je pravda, ze to nebylo nejak poznat, ze ta kosile nebyla nevyzehlena.
Na susicce je i primo program na suseni kosil, ale nevim, zda na vsech typech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cokoli, co není vyloženě zmačkané je pro mě vyžehlené, takže zřejmě budu se sušičkou spokojená
. Na tu 7950WP jsem se také koukala, ale ta zrovna nemá ten program na košile? Také jsem se dívala, že ty dražší mají program Automatika a ty levnější bavlna či syntetika - třídíte nebo bez problému sušíte vše dohromady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elis6 my mame tuto http://www.datart.cz/…Care-XL.html Ale asi uz to bude starsi typ. Ale ma vse co rikas. Automatiku pouzivam nejvice. Kdyz dam program bavlna tak se mi obcas stavalo, ze nektere kousky zustali nekde vlhke. Ta automatika je super, asi si to ridi podle vahy. No a program kosile take vyuzivam, pak jeste obcas program na dziny. Syntetiku susim spis na snure. Jak kdy.
Ted jsem zacla zase trochu vic susit na susaku. Protoze chci, aby tricka s potiskem vydrzeli i pro mladsiho hezke. Prece jen susicka tomu pradlu da za cas co proto. A kdyz mam neco noveho znackoveho tak taky chvili susim klasicky. Pokud nespecham.
Jinak ta co mas vybranou je rozhodne skvela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elis6 tak to pak budes spokojena se susickou, jen pohlidas konec suseni, nebo si nastavis aukusticky signal pri ukonceni suseni a poskladas pradlo a je to. ![]()
Jinak, jak ses ptala, ta nase T7950WP ma i ten susici program na kosile.
Krome toho ma i program automatika, bavlna, snadno osetrovatelne, program na impregnaci, na vlnu, program expres, teply vzduch a setrne vyhlazovani. Jo a jeste na jeans.
Ani vsechny nevyuzivam, ja zas nejvic pouzivam prave program na bavlnu. ![]()
Ja moc pradlo netridim, jen neco, susim treba i rifle spolu s trickama nebo i rucniky, proste co spolu vyperu, to spolu vetsinou i susim, jen treba vytahnu choulostive kousky.
Jo, akorat jsem byla prekvapena, ze na vetsine obleceni, co mame, nebo co kupuju, je na stitku znacka, ze se nema susit v susicce. I treba na obycejnych bavlnenych trickach, coz nechapu proc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wapik Davas do susicky i kosile, kde je znacka, ze se nemaji susit v susicce?
Muj muz ma kosile, na vetsine je prave znacka nesusit v susicce, tak se prave bojim je tam dat, protoze nektere kosile byly drahe.
By me asi zabil, kdyby se srazily. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PID hele stitky ja uz radsi nectu, tenkrat jsem to studovala, kdyz jsem mela susicku novou a zjistila jsem, ze skoro na vsem je nesusit. Jsem si rikala na co ta susicka vlastne je?
poptala jsem se kamaradek a vsechny mi rekly, ze samozrejme susi i veci kde je to skrtnute.
Prave ty bavlnene veci muzou byt problematicke. Proto je to „zakazane“ abys to pak nemohla reklamovat. Bavlna se rada po suseni zmensuje. Nejvic je to videt na detskych vecech. Klidne o cislo se ti zmensi. Proto nektere tricka nesusím v susicce.
A co se tyce kosil tak to susim vsechny, jeste jsem s zadnou nemela problem. Pokud je vyraznych barev (tmavsich) je lepsi nesusit. Za posledni roky manzel vsechny obyc kosile postupne vymenil za kvalitni a i ty to davaji. ![]()
Jednou jsem si kupovala takovy krasne zeleny svetrik a prisla prodavacka ke kabince a rika, ze je perfektni, jak se dobre nosi atd. Pak mi rika, ze ho nosi uz asi rok. No mela ho na sobe a ja to nepoznala.
a pak se priznala, ze je hrozna, ale ze to hazi do susicky. Tento svetrik jsem tam pak nikdy nesusila.
holt ty syte barvy trpi, neutralni v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wapik ja stitky ze zajimavosti jeste stale ctu u novych veci, ale stejne si susim podle sveho uvazeni.
Presne, jak pises, kdybych se tim mela ridit, tak mam susicku spis jen na ozdobu. ![]()
Diky za info ohledne kosil, ja je tam soupnu taky.
Doted jsem se bala, protoze muj muz je takova haklivka na svoje veci, tak kvuli klidu doma jsem radeji neriskovala. ![]()
Ohledne sytych barev v susicce jsem to nevedela, ani jsem zatim nic na nasem pradle nepostrehla. Spis jsem si myslela, ze caste prani tomu skodi vic.
A nedaji se treba koupit nejake ubrousky do susicky na ochranu barev, tak jako jsou do pracky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte jestli jsou někdy na Miele nějaké slevy? Chtěla bych sušičku a přemýšlím, jestli se vyplatí čekat až po vánocích na nějaké výprodeje, nebo to bude pořád stejné. Mám pocit, že na tak drahé zboží se ani slevy nedávají.
- Citovat
- Upravit
@Elenloth Slevy na Miele jsem neviděla, ani na Siemens. Ale viděla jsem je v Německu za podstatně lepší peníze. Já už jsem koupila pračku LG, takže sušička bude taky LG, ale původně jsem přemýšlela na těmito dvěma, i proto, že ostatní spotřebiče mám Siemens a spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit