Sušička Miele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.19 07:22
@Anonymní píše:
A jaky model susicky mas? Me to pradlo taky ze susicky voni jinak nez ze snury. Muzes si do susucky koupit flakon s vuni to pak to pradlo provoni hezky. Ohledne pomackani zalezi co ocekavas, vyzehlene pradlo ze susicky nevyndas nikdy. Ja zehlim trika do prace a kosile, peru na 1000 nebo 800 ot.

No ja nezehlila ze snury na 800 otacek, tak jsem to cekala plus minus stejny. Ale mne to prijde proste horsi na to, jak si to lidi chvali.

Typ TDB 230 WP Active.

Dneska zkusim vyprat jen na 1200 a uvidim

A nepochopila jsem to, ponozky do susicky nepatri? Plus mi prislo par veci pocitove mensich, teicka manzela a vyplandany, ale to jeste zkontroluju dneska. Ja si blbe zvykam na nove veci, to je pravda, tak snad se s ni sziju. Ocekavala jsem ale neco jineho, no…

• Citovat
  • Upravit
21783
9.3.19 07:29

Prádlo že sušičky ti nebude nikdy vonět stejně jako že sušáku. Já peru na 800 až 1200 otáček a suším na mix bavlna. Když jsem zkoušela bavlnu čistou, bylo to hodně zmačkané. Zatím tam ponožky, občas se srazí, ale zase natáhnou. A kupuji je o číslo větší, některé mají přímo ikonky, že mohou do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 08:40

@nozu dekuji. Ja ted peru na 800 otacek, tak uvidim. A mix bavlna je prosim co? A pouzivate to k tomu ulozeni nebo extra suche? Jako ja se s ni sziju, ale cekala jaem na ni pul roku nez jsme se rozhodli ji koupit a vcera zklamani. Ale zvyknu si, no, ono to za to, ze nebudu mit v byte pradlo stoji :) a v lete pak balkon

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.19 08:41

A prosim provetrani - teply vzduch je dobre na co? V navodu jsem to nenasla

• Citovat
  • Upravit
21783
9.3.19 08:48

Bohužel, mám něco, takže konkrétně v těchto programech se nevyznám. Koukni do návodu, který program je vhodný na syntetika nebo mix syntetika a bavlny. A já tam žádné speciální varianty na žehlení či ukládání nedávám. Jen základní program. A také záleží na jednotnosti materiálů v susicce. Když tam mám tlusté i slabé věci,vrak se to silnější občas nedosusi. Holt to hodím na chvilku na topení a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 08:56
@Anonymní píše:
@nozu dekuji. Ja ted peru na 800 otacek, tak uvidim. A mix bavlna je prosim co? A pouzivate to k tomu ulozeni nebo extra suche? Jako ja se s ni sziju, ale cekala jaem na ni pul roku nez jsme se rozhodli ji koupit a vcera zklamani. Ale zvyknu si, no, ono to za to, ze nebudu mit v byte pradlo stoji :) a v lete pak balkon

Pouzivam jen ten program bavlna a nic se zatim nesrazilo, ani ponozky, ale ty mam vel. 39-41 tak asi proto mi to neprijde. S tim zehlenim, po pravde taky jsem cekala, ze nebudu muset zehlit vubec. Jako ono by se asi nemiselo, ale ja mam rada poradne vyzehlene pradlo. A musim rict, ze treba latkove pleny jsou rovnejsi na snure nez ze susicky. Vyhodu susicky vidim hlavne v tom, ze se pradlo rychle toci a nemusim susit v zime v byte. Jinak to uehlenimby mohlo byt lepsi a nebo moznampouzibam spatny program… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
352
9.3.19 09:23
@Anonymní píše:
No ja nevim, mam Miele, zkusila jsem dnes susit poprve a zklamani. To pradlo se susicky strasne smrdi a je to, jako kdybych to vytahla krave z huby. Na kolik otacek predtim perete? A jake programy pouzivate? Ja si rikala, ze budu tu bavlnu a extra rychly program. A pak k tomu tu zkratku pro ulozeni do slrine - ale to pradlo mi neprislo extra suche teda, spise navlhle, to js normalni? Jako zatim fakt nespokojenost.

Ja byla napoprvé taky zklamaná. Zmuchlaný prádlo i to, co normálně nezehlim, tepláky například. Zjistila jsem, že to bylo tím, že jsem tam dala moc prádla. Je teda fakt, že jsem to docela narvala. Dávám teda míň a pohoda, peru na 1400 ot. Jinak taky mi nevoní.. Mám LG..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.3.19 09:29
@Anonymní píše:
A jaky model susicky mas? Me to pradlo taky ze susicky voni jinak nez ze snury. Muzes si do susucky koupit flakon s vuni to pak to pradlo provoni hezky. Ohledne pomackani zalezi co ocekavas, vyzehlene pradlo ze susicky nevyndas nikdy. Ja zehlim trika do prace a kosile, peru na 1000 nebo 800 ot.

Můžu se zeptat, jaký flakon s vůní používáte? Koukala jsem na internetu a recenze nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 09:41
@Anonymní píše:
Pouzivam jen ten program bavlna a nic se zatim nesrazilo, ani ponozky, ale ty mam vel. 39-41 tak asi proto mi to neprijde. S tim zehlenim, po pravde taky jsem cekala, ze nebudu muset zehlit vubec. Jako ono by se asi nemiselo, ale ja mam rada poradne vyzehlene pradlo. A musim rict, ze treba latkove pleny jsou rovnejsi na snure nez ze susicky. Vyhodu susicky vidim hlavne v tom, ze se pradlo rychle toci a nemusim susit v zime v byte. Jinak to uehlenimby mohlo byt lepsi a nebo moznampouzibam spatny program… :nevim:

Tak to mame stejne, ja ji poridila jen kvuli tomu, ze doma nemam misto na ty susaky, no. A ze bude dalsi dite. Ted susim druhou varku, tak uvidim…

@Mišule86 no ja nepreplnila, mela jsem jen malou varku na zkousku. Ten pach bude asi normalni, no, ten teply vzduch.

Ja vune nesnasim, to pro me neni, mne voni proste pradlo z balkonu a ze susaku jen tak :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.19 11:13

@Mišule86 mela jsem zatim 3 vune, aqua, pak nejakou zelenou a orient a asi nejlepsi byl ten oroent. Ale stejne to voni docela chemicky. Ale bez vune to pradlo voni hnusne, takze vune je pro me lepsi i kdyz zadnou svezi vuni jsem zatim neobjevila. Nevihoda tech flakonu je, ze trochu protekaji a treba v lete vysychaji.

• Citovat
  • Upravit
36009
9.3.19 11:14
@Anonymní píše:
No ja nevim, mam Miele, zkusila jsem dnes susit poprve a zklamani. To pradlo se susicky strasne smrdi a je to, jako kdybych to vytahla krave z huby. Na kolik otacek predtim perete? A jake programy pouzivate? Ja si rikala, ze budu tu bavlnu a extra rychly program. A pak k tomu tu zkratku pro ulozeni do slrine - ale to pradlo mi neprislo extra suche teda, spise navlhle, to js normalni? Jako zatim fakt nespokojenost.

Jestli jsi dala extra rychlý, je jasné že to pojede na vysokou teplotu plus se to může srazit a zmackat. To je když potřebuješ nějaký kousek honem rychle. Zkus pomalý na bavlnu, jak moc suché se dá předpokládám doladit nějakou přídavnou funkci, ale u některého prádla je lepší min než víc. Přesušené je značkané a může se srazit. Některé věci se srazí v každé sušičce. Ale to časem vychytáš. Třeba lepší kousky, kamínky, gumové nápisy atd je lepší do sušičky nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 11:23

@pikola diky. No zkusila jsem 800 otacek, program bavlna (na bavlnu), normalni plneni a vysledek stejny. Zmuchlany, smradlavy. Pro me to holt neni. Ale tak vyuziju ji urcite, jen tak asi nebudu davat tricka :think:

• Citovat
  • Upravit
9066
9.3.19 13:15

Ahojda, mám Miele a spokojená jsem moc :nevim: Peru téměř všechno na mix (40 stupňů, 1200 otáček - hodinový cyklus), suším kromě ručníků téměř vše na snadno ošetřovatelné, potom přeberu a co je suché (umělejší materiály) - vyndám, zbytek dám na provětrání - teplý vzduch na 20minut. Pak vetšinu vyndám a pokud je pak ještě pár kousků vlhkých, tak je dám na dalších 20 minut ;) Jo a po každém puštění musíš vyčistit rukou filtr, jinak vzduch nemůže cirkulovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.3.19 13:21

Jo a pokud nechceš žehlit, tak musíš dávat fakt poloprázdnou sušičku, čím plnější, tím je prádlo zmačkanější ;) Mně to nevadí, trika žehlím stejně, a zbytek mi přijde, že celkem OK - když nepřeplňuju, tak pyžama, mikiny apod nežehlím, vypadají v rámci možností ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 17:54

@Aliik diky. No uz si zvykam, dneska jsem vyprala 4 pracky a zapnula ji 3× (peru prevazne o vikendu). Jako az na ty tricka to zkousnu nakonec. Dobry bylo, ze jsem vyprala vsechna povleceni a uz jsou sucha, to by mi tu viselo tak 3 dny vsude jinak :D

No a zasnu, ten filtr je vzdy tak zaneseny, z toho pradla nic nezbyde 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí