Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky prosím o radu. Daly by jste… nebo dáváte do sušičky takové to mokré oblečení z venku, když je mokrý sníh, nebo prostě sníh. Máme 3 děti a já jsem zvyklá dovádět s nimi, takže to jsou 4 bundy a 4 kalhoty, případně kombinézy.
Děkuji za postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Ahoj, pokud by to bylo vyloženě jen mokré z čistého sněhu, tak bych dala, ale pouze čisté, jinak by se ti mohlo příště ušpinit prádlo od znečištěného bubnu… Tyto věci do sušičky nedávám, přehazuju přes sušák, popř. to vyperu jen na 20 min program a pak vysuším. Ale my nikdy nemáme jen mokré, vždycky je to i dost špinavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emno píše:Špinavý bych nedala, to je jasný. Ale dneska to bylo fakt jen mokrý. Ale neodvážila jsem se.
@Aries6 Ahoj, pokud by to bylo vyloženě jen mokré z čistého sněhu, tak bych dala, ale pouze čisté, jinak by se ti mohlo příště ušpinit prádlo od znečištěného bubnu… Tyto věci do sušičky nedávám, přehazuju přes sušák, popř. to vyperu jen na 20 min program a pak vysuším. Ale my nikdy nemáme jen mokré, vždycky je to i dost špinavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 ja bych nedala. Susim vzdy na topeni/susaku. Do susky jen ciste vyprane. Ale mozny to treba je. Klidne zitra zavolej na podporu, ja tam taky parkrat volala kuli ledascemu a vzdy poradili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet No asi to nebudu hrotit. To byl dneska takový aktuální nápad. JSem spíš zkoušela, jestli někdo nemá vyloženě zkušenost. A kolikrát se to při těhle zimách stane, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 tak me u Prahy urcite moc ne
ale nekdo z hor…furt nad tim premyslim a asi nych stejne nedala, bala bych se nejake necistoty. A ty zimni veci jsou vezsinou z rychleschnoucich materialu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet Tak my jsme „jen“ Vysočina, ale ten sníh, to je paráda, zařádily jsme si
Zítra ráno do školky tak veselá asi nebudu ![]()
Jo, bylo to u topení raz dva suché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nedávno jsme domů pořídili tuhle sušičku *** - je to nejlevnější sušička z nabídky Miele, takže už byla docela cenově dostupná. Zatím jsme s ní maximálně spokojení, tak snad dostojí pověsti značky a chvíli vydrží
.
edit admin - propagace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja nevim, mam Miele, zkusila jsem dnes susit poprve a zklamani. To pradlo se susicky strasne smrdi a je to, jako kdybych to vytahla krave z huby. Na kolik otacek predtim perete? A jake programy pouzivate? Ja si rikala, ze budu tu bavlnu a extra rychly program. A pak k tomu tu zkratku pro ulozeni do slrine - ale to pradlo mi neprislo extra suche teda, spise navlhle, to js normalni? Jako zatim fakt nespokojenost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No ja nevim, mam Miele, zkusila jsem dnes susit poprve a zklamani. To pradlo se susicky strasne smrdi a je to, jako kdybych to vytahla krave z huby. Na kolik otacek predtim perete? A jake programy pouzivate? Ja si rikala, ze budu tu bavlnu a extra rychly program. A pak k tomu tu zkratku pro ulozeni do slrine - ale to pradlo mi neprislo extra suche teda, spise navlhle, to js normalni? Jako zatim fakt nespokojenost.
Jestli to prádlo smrdí, tak bylo spíš blbě vyprané. Nebo si ho nechala delší dobu zavřené v sušičce po skončení sušení ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. Nenechala, vytahla jsem hned. Je to takovy ten typicky smrad susicky, meli jsme to doma i pred 15 lety. Ja to citim, jak to smrdi, proste to neni jako kdyz to uschne na snure doma nebo venku a vadi mi to. Jsem si myslela, ze ty susicky pokrocily. A zmuchlane. Jako zatim lituju, ze ji mam. Snad teda najdu nejaky optimalni program
a na kolik otacek prat predtim to pradlo v te pracce? Potrebovala jsem, at mi pradlo neblokuje obyvak, proto jsme ji poridili.
- Citovat
- Upravit
Zdimam na 1600 otáček a suším na program Automatika plus. Prádlo nesmrdi a pomackane také není. Za mě 100% spokojenost 👍
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ziza1108 mame asi jine naroky
ja dala 1400 otacek a proste pokrcene zmuchlane to je. Jsem zvykla prat normalne na 800 a rozvedit na susaku a teda nebe a dudy. Jako uvidim, co zitra, musim to nejak vychytat. Zatim uvazuju, nedavat tam tricka.
- Citovat
- Upravit
A jaky model susicky mas? Me to pradlo taky ze susicky voni jinak nez ze snury. Muzes si do susucky koupit flakon s vuni to pak to pradlo provoni hezky. Ohledne pomackani zalezi co ocekavas, vyzehlene pradlo ze susicky nevyndas nikdy. Ja zehlim trika do prace a kosile, peru na 1000 nebo 800 ot.
- Citovat
- Upravit