Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jeste mam dotaz - muzu vyprat pracku bileho a tmaveho a dat to dohromady do susicky naraz nebo to musim taky tridit?
Tak to jsem nikdy nezkousela. Protoze mam vzdy pradla dost. Ale radeji bych to nezkousela.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to jsem nikdy nezkousela. Protoze mam vzdy pradla dost. Ale radeji bych to nezkousela.
Ja teda nikdy nenaplnim ani celou pracku. Jos na pradlo prerika, ale dost to tridim, no. Cerveny, uplne bily do prace, svetly, tmavy. A rucniky a lozni peru zvlast na 60-90
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja teda nikdy nenaplnim ani celou pracku. Jos na pradlo prerika, ale dost to tridim, no. Cerveny, uplne bily do prace, svetly, tmavy. A rucniky a lozni peru zvlast na 60-90
Tak barevny bych dohromady dala. Ale bile a treba cervene radeji ne?
- Citovat
- Upravit
Nespokojenost se susickou miele
Mame novou susicku Miele a hodne se nam srazi prádlo, zejména na delku. Zkousela jsem program bavlna, snadno osetrovatelne, jemne pradlo, jeans + vzdy setrne, pokud je mokre zapnu ještě 20 minut teply vzduch. Uz jsem z toho zoufala. Sousedky mají treba Aeg nebo Beko a jsou spokojene. Jak susite vy a nezmensuje se vam pradlo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prádlo se sráží v pračce při máchaní když je prudce ochlazeno studenou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda @MartinKa36 je to susickou. Mam taky novou Miele a ten stejny problem. Taky jsem zkousela setrici programy a k nicemu. Nektere se srazi hned a jine postupne. V pracce bylo to pradlo, bez susicky, stale stejne velke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blumen
Takze nejsem jedina, taky se vam pradlo srazi? Uz jsem 2× mluvila s nekym z Miele a pan se mi pořád snazi vysvětlit, ze nektere prádlo se může trochu srazet, ale viz fotky, toto přece neni mozne. Body pro syna mensi o 2 velikosti, manzelovi leze bricho z tricek, ja cekam velkou vodu v teplákach. Vybrali jsme to nejlepsi na trhu, abychom pak nemohli nadavat, ale strasne zklamani. Jeste mi pan nabidl, ze k nam posle technika na přeměření, tak to asi vyuziji.
Jinak obsluha pracky i susicky jednoducha aj. spokojenost, ale zmensovani prádla je zásadní problem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
@Magdda @MartinKa36 je to susickou. Mam taky novou Miele a ten stejny problem. Taky jsem zkousela setrici programy a k nicemu. Nektere se srazi hned a jine postupne. V pracce bylo to pradlo, bez susicky, stale stejne velke.
A co tedy podle tebe způsobuje srážení prádla? Dneska snad už nekoupíš sušicku bez tepelného čerpadla a sušení se provádí při velmi nízké teplotě. Proti sousedkám máš prádlo které se víc sráží to je všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36
Dnes vetsina lidi kupuje obleceni ve stejných obchodech a to minimálne veci pro deti - Tesco, Lidl, Tchibo aj. Predpokladam, ze mam bud blby kus susicky, nebo ze je u novych modelu neco spatne. Videla jste moje fotky vyse?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda muzu se zeptat jaky mate typ? I ja mam Miele a zalezi hodne na materialu, slozeni. Pro dite davam vse do susicky a neco se srazi neco ne. Temer vse obleceni pro dite mam z Lindexu, svoje a manzelovi veci do susicky davam ale jen veci na doma. Lepsi kousky susim normalne na susaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda my mame vse ze 100% bavlny, mozna je to tim. Tchibo, HM, CA nejcasteji.
@MartinKa36 zpusobuje to ta teplota susicky. Proste to pradlo to neda, zmeny teplot.
Ja koupila Miele taky, at mam klid, no spokojena nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda a jak dlouho vam ta pracka susi? Nazacatku myslim nabizela programy na dve godiny a ted susi hodinu, jako za me malo. Program na setreni pradla to natahne o deset minut. Dle me jsou ty programy moc kratke, radeji bych susila dyl a pradlo at se nesrazi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
@Magdda my mame vse ze 100% bavlny, mozna je to tim. Tchibo, HM, CA nejcasteji.@MartinKa36 zpusobuje to ta teplota susicky. Proste to pradlo to neda, zmeny teplot.
Ja koupila Miele taky, at mam klid, no spokojena nejsem.
Já mám miele 15 let a vlastně nakupuju v úplně stejných obchodech a musím říct, že se mi nikdy nic nesrazilo tak, jak na tvých fotkách. Maximálně se trochu sráží ponožky a to suším fakt všechno i to co by se nemělo. pPoužívám to šetrné sušení. Uź jsem se pomalu chystala, že koupím novou a teď teda nevím, abych si spíš nepohoršila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. My ji mame dva mesice, asi jako obnovitelka diskuze. Zustan u stare, pokud funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste mam dotaz - muzu vyprat pracku bileho a tmaveho a dat to dohromady do susicky naraz nebo to musim taky tridit?