Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky mam susicku miele a nikdy se mi v ni nic nesrazilo ani nijak neznicilo. At uz to bylo obleceni z Pepca nebo znackove.
No tak teda nechapu. A to ji mate jak dlouho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen asi 3 roky. Je to nějaký typ s tepelným čerpadlem. Nebyla to úplně ta nejlevnější co mají v nabídce, ale taky ne ta nejdražší. Jsem s ní spokojená. Sušila jsem v ní opravdu všechno. Věci pro mimino koupené hlavně v tesco, lidlu a pepco. Věci pro nás zvládne taky v pohodě. Jen tedy třeba polo trička je lepší ještě vyžehlit, ale to asi záleží jak je člověk hodně náročný. A košile žehlím všechny i ty easy iron.
- Citovat
- Upravit
@moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis ![]()
@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda píše: @moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu
Tahle sušička má topné tělesa které zvyšují teplotu při sušení, to obyčejnějné susičky s tepelným čerpadlem nemají a suší prádlo jen při nizké, teplotě jediné teplo které do sušení dodají te teplo odpadní. Vyšší teplota vzduchu a rychlé zmněna teplot způsobuje srážení. Pokud to jde tak ty topná tělesa vypni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda píše: @moncicaky
model TWE520 WP za 30 tis@blumen
Ma susit po přepočítání kolem hodiny, myslim, ze si v prubehu minuty pridava, ale susi pak max 1,5 hodiny. Taky bych radeji pockala dele, ale to mi neovlivnime, takova moznost tam neni. Mate stejny typ? Asi udelali soudruzi v Miele nekde chybu
Pak mrknu, co mame za typ. Taky to prepocitava. My brali takovou, aby mohla stat v chodbe bez pripojeni na odpad, taky za 30 tisic. Doporucili nam ji znami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 tak to bude tim, jakou mame nevim, predpokladm, ze ti bude ono a ze vypnout nepujde nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Tahle sušička má topné tělesa které zvyšují teplotu při sušení, to obyčejnějné susičky s tepelným čerpadlem nemají a suší prádlo jen při nizké, teplotě jediné teplo které do sušení dodají te teplo odpadní. Vyšší teplota vzduchu a rychlé zmněna teplot způsobuje srážení. Pokud to jde tak ty topná tělesa vypni.
To je docela zásadní informace. Schválně jsme koukala na stránky Miele, ale přiznám se, že z nich nejsem schopná přesně zjistit, jestli mají i tu „obyčejnou“ sušičku jen s tepelným čerpadlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 tak my mame Miele TDB 230 WP Active. Ale koukam, ze u nas ani jine momentalne nenabizi (zahranici), tak jsem vybirala z techto. A same kladne recenze jen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Dle navodu si ja sama nic nevypnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mončičáki píše:
@Magdda tak to mam ten samy model
A polovinu veci tam kvuli srazeni nedavate. Tak to pak mame susicku na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 já by tedy netvrdila, že se prádlo sráží kvůli tepelnému čerpadlu a že tepelné čerpadlo je k ničemu. Máme miele s tep. cerpadlem A nikdy se mi nic nesrazilo. A zajímavé je, že ty sušicky od miele do 30 tis. jsou většinou bez tep. čerpadla. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Magdda píše:
A polovinu veci tam kvuli srazeni nedavate. Tak to pak mame susicku na prd.
Ze jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@MartinKa36 já by tedy netvrdila, že se prádlo sráží kvůli tepelnému čerpadlu a že tepelné čerpadlo je k ničemu. Máme miele s tep. cerpadlem A nikdy se mi nic nesrazilo. A zajímavé je, že ty sušicky od miele do 30 tis. jsou většinou bez tep. čerpadla.
To není tepelným čerpadlem to nezvedá teplotu sušení tam se jen vzduch ochladí zkondenzuje voda a o kousek dál se to teplo které TČ odebralo vzduchu zase vrátí takže v tom můžeš sušit všechno, kuli lepšímu sušení ale mají některé sušičky topná tělesa která ohřejou vzduch v sušičce a některé materiály to nemají rády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mam susicku miele a nikdy se mi v ni nic nesrazilo ani nijak neznicilo. At uz to bylo obleceni z Pepca nebo znackove.