Sušička Miele
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Magdda
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli se vám nějak podařil vyřešit problém se srážením prádla v sušičce? Jestli již sušičku zkontroloval ten technik z Miele, jak Vám navrhovali na infolince a jestli na něco přišel? Mám tutéž sušičku a některé prádlo se mi také srazilo, naposledy např. pánské tepláky, nohavice kratší asi o 25 cm, a to na visačce byl symbol, že do sušičky mohou… děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adely
Vidim, ze nas bude vic.
Jsem na dovolene, pristi tyden to budu řešit a napíšu sem, jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda pak napis. Ja to neresila zatim. Ale zacala jsem to vic sledovat a srazi se to o 5 cm hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda
Děkuji za odpověď. Také jim tam zavolám a dám vědět.
A přeji hezkou dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím vás,
všechny nabízené sušičky Miele mají již v dnešní době tepelné čerpadlo. Vámi uvedený model TWE 520 WP, který máte, není příliš programově vybavený, ale mezi přídavnými funkcemi má Šetrný plus. Díky této funkci má sušička prodloužit dobu sušení a sušit při nižší teplotě.
Sráží se vám prádlo i s touto funkcí? Přiznám se, že sušičku Miele zatím nemám, zatím mám jen pračku Miele W5887 edice 111, se kterou jsem naprosto spokojený. Chci k této pračce přikoupit i sušičku Miele, jakmile mi doslouží moje současná AEG, nicméně po vašich zkušenostech z posledních třech stránek začínám o koupi pochybovat, jestliže srážení nezabrání ani funkce Šetrný plus. Smířím se i s dobou sušení přes 3 hodiny za předpokladu, že prádlo zůstane v původní velikosti.
Co se týká přídavných topných těles k tepelnému čerpadlu, tak tuto informaci se běžný uživatel z popisu sušičky, ani z návodu nedozví.
Jestliže některá z vás tuto informaci máte, můžete sem napsat, které nabízené modely mají v současnosti zmíněná topná tělesa u tepelného čerpadla? Myslím, že by tahle informace mohla pomoci i ostatním.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brašík tahle funkce to prodlouzi max o 10 minut a zadny rozdil nepozoruji, bez toho ani nesusim uz a pradlo se srazi i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brašík přesně, jak píše @blumen, také funkci „šetrný plus“ zapínám pokaždé a prádlo se přesto sráží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pouzivam setrny plus a pradlo se zmensuje. Susicka nenabizi zadny program, ktery by realne susil dele nez 1,5 hodiny. Pred dovolenou opet nove tricko o velikost mensi, druhe jsem dala radeji na susak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Servis
Dnes byl u nas technik z miele. Pri suseni premeril teploty, ty odpovídají. Nahral aktualizace, aby prádlo nebylo tak pomackane. Ukazala jsem mu zmensene pradlo x originál, pry to jeste nevidel (na delku cca 5 cm). Pradlo vzal se sebou, ze ho zaslou do zkusebny. A jak zde bylo psano, tak susicky nemaji topna telesa, ale kompresor.
Pro ty, co se jim taky zmensuje pradlo navrhuji, ze predam kontakt na vedoucího servisu miele, aby nas bylo vice a nebrali to na lehkou vahu. Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdda chtěla bych se zeptat, máte u susicky koupenou prodlouženou záruku nebo jste tohle měli jako servis v záruční době? Budu řešit reklamaci myčky, tak abych věděla co čekat. Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII
Mame zaruku 10 let, proto jsme taky do pracky i sušičky dali tolik peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu ( @Magdda @janickaIII @adely @blumen @blumen a spol)
mám čerstvě sušičku - konrétně tuto: https://www.miele.cz/…dla-1575.htm?…
Je to moje první sušička, zkušenost s nimi žádnou nemám, ale musím napsat zklamání. Prádlo z ní je buď sice suché, ale dočista zmuchlané. Když pak zmáčknu tlačítko šetrné +, prádlo je hodně vlhké, rozhodně není na to dát ho složené do skříní.
Pořád jen doufám, že dělám něco špatně. Psala jsem na Miele servis, napsali mi, že mám sušit velké a malé věci odděleně. Ale tolik prádla nemám. Peru vše naráz, do pračky se hravě vejde (mmch pračka Miele pere skvěle), připadá mi divně třídit, sušit odděleně, když třeba program bavlna suší skoro 4 hodiny (to by snad na sušáku uschlo rychleji). Prosím o radu, jak sušíte Vy… tolik jsem si od sušičky slibovala, jak se zbavím sušáku, žehlení, všichni si chválí, ale pro mě je to zatím hlavně zdroj stresu s podivným výsledkem. Prádlo se mi tedy naštěstí nesráží… DÍKY!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell myslím, že tam toho máš moc. Já mám pračku na 5 kg prádla, dost často ani není plná. A sušičku na 8 kg. Prádlo mám suché a nezmačkané. Jednou jsem dala sušit dvě menší pračky najednou a prádlo bylo hodně zmačkané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 aha, díky za vysvětlení.