Sušička Miele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18333
26.1.25 10:18

@Indiansummer

sušička Miele 7kg je dostatečná, ale nevím kolik toho vypereš, kolik vás je

nikdy mě žádné prádlo nesrazila, do sušičky nedávám trička s potiskem, potisk se časem zničí

žehlení je jen na tobě

určitě si jí kup, budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
26.1.25 10:27
@Indiansummer píše: Více

Stejně kg je v pořádku, ale koupila bych víc, čím víc místa v sušičce, tím méně zmačkané prádlo. Taky obvykle nedochází pračka současně se sušičkou. Já každou novou pračku měla na víc kg, než byla stará. Takže poslední pračka je na víc kg, než sušička, což není optimální. Žehlení záleží na tom, co pro tebe přijatelné :lol: já nežehlím a bez sušičky bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.25 16:31

Mám miele sušičku a nezehlim nic. Ani manželovi košile. Je ale potřeba prádlo poskládat teplé. Potisky na obrázcích neničí. Prádlo se nesrazi. Jediné co se asi sráží jsou dětské ponožky. Ale nutno říct, že je kupuju v pepcu apod. Dospělé ponožky se nesrazi. Dávám do sušičky vše. Susila jsem v ní i perovou bundu a vlněné oblečení. Ale na patřičný program.

• Citovat
  • Upravit
350
26.1.25 17:06
@Anonymní píše: Více

Kdybych tak mohla nekde videt cerstve ususene pradlo… A susis i povleceni? Kazdopadne diky za vycerpavajici odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.25 08:00

Jasně, sušim i povlečení. Hlavně v zimě. Ale když se mi s tím nechce veset, dám ho do sušičky i v létě. Prádlo že sušičky je pěkně měkké. Ze sušení na šňůře je tvrdé.

• Citovat
  • Upravit
350
5.9.25 15:52

Ahoj, vy co mate susicku Miele, byly byste ochotne mi poslat do sz fotku vysuseneho pradla? Zajimaji me hlavne tricka. Fakt susicky Miele nesráží prádlo? Co treba mikina z c&a s potiskem? Krepove povleceni? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
5.9.25 16:58

Já jsem teď ze sušičky vytáhla várku, ale bylo v ní jen tohle jedno značně onošené triko :mrgreen:
Jinak mi toho máme s potiskem minimum, ale i to suším a nikdy se nic nestalo, dávám teda šetrné sušení.
Jinak povlečení mám bavlněný jersey a satén a něco damaškového a taky všechno suším, pak jenom poskládám a nežehlím.
Asi občas něco trochu srazí, ale fakt minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.9.25 17:02

Jee dekuju ti moc. Triko vypada ze susicky dobre. A jak dlouho realne susicka suší? Rekneme klasickou varku bavlneneho pradla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
5.9.25 17:05

To bych teď fakt kecala, já to nijak extra nesleduji, ale hodinu, hodinu a půl při tom šetrném sušení. Za chvíli budu dávat várku ložního, tak jestli si vzpomenu, tak to budu hlídat.
Ale za mě, vůbec neváhej a do sušičky jdi. Když mi nefungovala pár dní myčka, tak ok, ale bez sušičky děs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.9.25 18:08

Porad si rikam, ze to je mozna zbytecny luxus, kdyz mam kde susit. V zime mam vytapenou pradelnu… Manzel se boji, ze mu to znici trika a mikiny s potiskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 22:35

Miele sušička nezničí nic. Dávám tam opravdu vse. A jedine co se srazilo jsou dětské ponožky z Pepca. Nedávno jsem tam dala omylem cytizen triko, které nesmí kvuli funkčnosti do sušičky a je stále stejně funkční. Sušení trvá podle vlhkosti prádla. To si sušička hlida sama. Mám otáčky na 1000 a asi průměrně 4kg prádla a susi asi hodinu a 20 min.

• Citovat
  • Upravit
33706
6.9.25 01:15

Mám Miele a susim v ní skoro vše. Pokud něco nesusim, tak většinou jen proto, že je toho jeden dva kousky a je zbytečné kvůli tomu spouštět samostatný šetrnější program.
Krepové povlečení nemáme, máme bavlněný satén, tencel a flanel, to všechno dávám do sušičky. Mikroplyšove deky taky.
Nedávame tam funkční prádlo, merino atd
Některé halenky a lepší podprsenky taky ne.
Sušička je na 9 kilo, pračka na 10 kg. Problém s tím není, nikdy neperu najednou 10 kilo, maximum suchého co dám do pračky je 7 kilo ručníků, osušek na program bavlna.
Ostatní programy jsou na menší množství a taky toho prádla je vždy méně, většinou kolem 4 kg. Takže může jít celá várka i do sušičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
6.9.25 08:11

Ja s Miele spokojena nejsem a budeme kupovat novou. Hlasita, srazela vsechno pradlo a ano, kontrolovala jsem etikety. K reklamaci jsem se nedostala nikdy, porad jsem to odsouvala, tak jsme ji prosvihli. Cetla jsem, ze zrovna nase serie (nevim, zda to bylo v teto diskuzi) ma nejakou novou pumpu a stejny problem meli vsichni. Takze si precist vsechny recenze (ja je sice cetla, ale zkusenost mam spatnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
6.9.25 13:53

Ty potisky to žere jak který. Třeba z Takko dětský trika jo, Puma triko to sežralo komplet obrázek :mrgreen: takový ty gumový obrázky pokud chceš zachovat hezky, aby nepraskaly, tak do sušičky nesmí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
6.9.25 19:29

@blumen no to mi ani nerikej. Prave se bojim, abych nebyla zklamana… Ach jo furt nevim. Preci jen 25 000 kc neni malo… Susit mam kde, i v zime, ale chtela jsem, aby v jeden den bylo vyprano, vysuseno, uklizeno. Takhle to mam roztahany furt… Nemuzete mi jeste ukazat fotky vysuseneho trika, povleceni treba? Klidne do sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí