Sušička Miele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.12.14 14:41

Sušku Miele mohu doporučit, je dražší, ale má úsporu při sušení. je skvělá.
Na Miele slevy nebývají, mohu doporučit koupit přímo ve firmě Miele, mají tam jiné typy než super, hyper.
Technik může přes PC dohrát program apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.12.14 15:08

Ja teda nevim, v CR jak pisete na Miele slevy asi nebyvaji, ale v Rakousku normal jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
28.10.17 21:36

Omlouvám se za oživení další diskuze, ale napadlo mě to až potom. Spotřebiče Miele mě lákají už dlouho. Zkusila bych manželovi sušičku nadhodit. Prosím, máte někdo nějaké aktuální informace, kterou? Kdybych šla do nějaké z nejlevnjších - tzn. co těch asi 25 000, bude dobrá? Nebo je pak lepší jiná značka (i když pochybuji).
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.10.17 23:01

@Aries6 zitra ti poslu odkaz na konkretni model. Stoji tedy 30…Maji ted akci na 3 “levnejsi” modely a maji na ne 10 let zaruku. Koukni kdyztak k nim na web. U tech susicek dela cenu primarne design a pak wifi atd. Ale cerpadlo je stejne. Tudiz ta levnejsi rada je v podstate hlavni funkci stejna. Kazdooadne celkove spokojenost maximalni s rozdil obrovsky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
29.10.17 09:37

@saadet Dík za info, je pro mě zásadní. Ani nemusíš ten model, takhle mi to stačí. S tím designem jsem si to myslela. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
29.10.17 09:39

@saadet Ještě jedna věc. U Miele asi nemá smysl čekat na „povánoční“ výprodeje, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
29.10.17 11:10
@Aries6 píše:
@saadet Ještě jedna věc. U Miele asi nemá smysl čekat na „povánoční“ výprodeje, že?

na 99% ne. Max co delaji jsou prave akce typu praci prasky na rok, nebo ted tu 10 letou zaruku - coz je btw podle me pecka a to se urcite vyplati. I jsem prave toto resila primo s technikem miele a presne toto mi potvrdil - koupila jsem drazsi pracku a susicku „levnejsi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.17 12:22

Tipy má nastavení programů

Zdravím,
Pořídili jsme si s manželkou sušičku Miele, ale máme ji krátce a pořádně se bojíme nastavit programy, aby jsme nezkrátili oblečení. Máte nějaké tipy? Nevíme jak nastavit sušičku pro směs prádla, např. trička, polokošile, svetry apod. zkoušeli jsme program snadno ošetrovatelné s šetrným + a nebylo to dobře usušeno. Bojíme se tohle prádlo nastavit program bavlnu, ikdyz já si myslím, že by byla vhodnější a k tomu přidat šetrný +. Některá trika jsou 90-100% bavlna. Nevadí to? Díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.11.17 13:34

@radekcfc6 krom svetru (ty peru zvlast a zvlast susim na jemnejsi) susim normalne na bavlnu a uz se ani nebojim nedat setrny ;) opravdu se nebojte. Pokud je neco opravdu choulostivejsi dam setrny, popripade kdyz peru neco jemnejsiho i na jemnejsi program dam stejny na susice. Ale pokud se bojite nebo nez se naucite tak klidne davat snadno osetrovatelne s setrnym a pak klidne “doladit” casovanym programem na cca 20-30 min s setrnym plus :kytka: takhle susim napr perove bundy po usecich nez je to 100%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.11.17 14:09

@saadet Prosím ještě o radu. U té sušičky je u nás strop asi těch 25000. A koukám, že jsou sušičky kondenzační a s tepelným čerpadlem. U té první musím vylévat vodu, u té druhé ne??? Máme si připlatit ještě 3000 a pořidit tu s čerpadlem? Spotřeba energie je tam naprosto stejná.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.11.17 14:18

@Aries6 doufam, ze to ted vysvetlim spravne, ale kondenzacni jsou uz dnes temer vsechny (miele urcite) jen je pak rozdil jak ten vzduch znovu pak ohriva…to ma dle meho ted miele pouze tepelnym cerpadlem. S vylevanim vody to nesouvisi. To zalezi jak budes mit susicku zapojenou-bud vyvod primo do odpadu nebo po kazdem prani vylevat…ver ze je mnohem lepsi do opadu, x let jsem vylevala je to mnohem pohodlnejsi. Jen bacha, zrovna miele ma sikovnou redukci, kde se da zapojit odpad pracky i susicky a muze se „vylevat zaroven“. Protoze se pry stava, ze susicka susila do toho pracka vypoustela a pak to nateklo zpatky, ten proud z pracky tu susicku pretlacil… :roll: resp miele ma v te redukci zpetny ventil, ze toto se nestane…mozna to zna i nejaky sikovny instalater. U miele to stalo kolem 500-600 myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.17 14:26

@Aries6 Miele má třeba model TDB 230 WP Active, vychází na 23000 Kč, což je super cena. A ještě je s 10 letou zárukou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.11.17 15:32

@saadet Díky za info ;) Možnost vylévat do odpadu mám, bude nad pračkou a máme tam rozdvojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.11.17 15:33
@radekcfc6 píše:
@Aries6 Miele má třeba model TDB 230 WP Active, vychází na 23000 Kč, což je super cena. A ještě je s 10 letou zárukou. ;)

Ale Mlha, o tom se už dobrou půlhodinu bavíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.17 21:05

Používáte někdo balónky do sušičky? Je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí