Který kávovar na kapsle je nejlepší?

12330
1.12.14 08:57

Krups Nescafé Dolce Gusto

Chtěla jsem pro přítele k vánocům nějaký kávovar na kapsle, aby se z něho dalo připravit více věcí, třeba když přijede na návštěvu někdo s dětmi. Do oka mi padl kávovar Krups a tak jsem se chtěla zeptat jaký s ním máte zkušenosti, zda je káva opravdu dobrá a jestli jsou všechny typy stejné, nebo je v nich nějaký zásadní rozdíl. Vzhledově se mi nejvíce líbí tento http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/krups-kp-1101/

Já kávu nepiji, takže jsem tím téměř nepolíbena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1217
1.12.14 09:03

Je super, kavicky ruzne a dobre. Ale je to teda desnej zrout penez. 16 kapsli za 150,–. Takhle se to nezda, ale kdyz pak delas latte nebo chai tea tak to vyjde na 8 kafi. Dve navstevy a je po zasobach.
Ale jinak doporucuju. Snadno se to cisti, zadny filtry, binec a i to hezky vypada na lince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.12.14 09:03

My máme kávovar DG, ale jiný typ přístroje. Nabídku káv má DG rozmanitou, každá káva chutná jinak, my pijeme hlavně ty černé, každá je i jinak silná. Mně nejvíc chutná Espresso caramel, Lungo a Americano a z těch míchaných Latté bez cukru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
1.12.14 09:04

@iiiv je nekolik typu ruznych velikosti. Nektere umi davkovat vodu samy, jine musis odhadem zastavit. Me by se libil typ Genio ktery to umi sam a je maly, mame Fontanu, dostali jsme.ten co hazes vypada, ze zabere celou linku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
1.12.14 09:05

Tak muj favorit je espresso intenso a chai tea coffee - to zboznujou chlapi, sladsi a ma riz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.12.14 09:07
@Berenikee píše:
Je super, kavicky ruzne a dobre. Ale je to teda desnej zrout penez. 16 kapsli za 150,–.Takhle se to nezda, ale kdyz pak delas latte nebo chai tea tak to vyjde na 8 kafi. Dve navstevy a je po zasobach.
Ale jinak doporucuju. Snadno se to cisti, zadny filtry, binec a i to hezky vypada na lince…

Tak tuhle částku jsem za DG nikdy nedala, kupujeme jenom v akci větší zásoby a to vyjde kolem 100 za krabičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.12.14 09:07

@xreni máš pravdu, teď jsem to měřila a je to skoro jak mikrovlnka :mrgreen: Já se v tom právě nevyznám, potřebovala bych ten menší, co se nemusí hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.12.14 09:08

@iiiv tak pokud jde o chut, mne nechutna z kapsli vubec nic. Nedavno tu byla o tedlech vehiklech debata. Kdyz spocitam porozovsci cenu plus naklady :roll:
Napisu ti to, co kazdemu „kapslovaci“. Kup si mlynek, pristroj na filtrovanou kavu (mokka konvicka stoji par susni, aeropress taky), kup si kvalitni zrnkovou kavu z prazirny a budes si chrochtat za vyrazne mensi penize. Predevsim budes vedet, co pijes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
1.12.14 09:10
@MUFICE píše:
Tak tuhle částku jsem za DG nikdy nedala, kupujeme jenom v akci větší zásoby a to vyjde kolem 100 za krabičku ;)

přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
50166
1.12.14 09:12
@iiiv píše:
@xreni máš pravdu, teď jsem to měřila a je to skoro jak mikrovlnka :mrgreen: Já se v tom právě nevyznám, potřebovala bych ten menší, co se nemusí hlídat :lol:

Nejmenší je ten tučnák a ten ted stojí pod 1000 Kč. My máme takový ten ovál, ten se mi líbí i designově :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
1.12.14 09:14

Dolce jsem dostala loni od ježíška, mě z něj kafíčko chutná. Krabice kapslí vychází kolem stovky v akci. Z krabice uděláš 8 kafí s mlíkem. A nebo 16 kafí, ale tam nemáš v krabici ty mlíčka. Všechny kávovary dolce jsou stejné, liší se jen designem a obsahem nádržky na vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.12.14 09:14

Ted mají dobrou akci v Globusu, za 4 krabičky kafe mi dali zdarma set 14-ti různých kafí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.12.14 09:17

@AstraG děkuji, to jsem právě potřebovala vědět. Takže vybrat podle vzhledu :lol:

@MUFICE mě se právě ten tučňák nelíbí, tak jdu prozkoumat ty ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.12.14 09:21

@iiiv
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…rovnat-ceny/#…
tenhle máme ;)

Koukám, že v Electrowordu ho ted mají za 2400, ale v jiných barvách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.12.14 09:50

@iiiv
Ahojky, já mám tenhle: http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…usto-melody/
a jsem moc spokojená, kávičky jsou dobré, mám už tedy jen své dva oblíbené favority a nic jiného nekupuji, ale výběr je z hodně druhů :) Dají se v něm dělat jak teplé, tak ledové nápoje. Lze tam udělat i horká čokoláda, nesquik (či jak se to píše :mrgreen: ), ledový čaj..
Manipulace je snadná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1