Poraďte sonický kartáček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11565
29.11.14 15:31

Poraďte sonický kartáček

Ahoj děvčata,

potřebovala bych poradit při výběru dárku pro moji mámu. Projevila přání, že by chtěla elektrický kartáček na čištění zubů, a už jsem vyštudovala, že to chce něco šetrného - ergo kartáček sonický. Je jich ale spousta druhů :( Máte někdo zkušenosti a nějakou konkrétní značkou, typem?

Předem díky moc za rady! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4734
29.11.14 15:35

@Slečna Ferka elektrický kartáček bych nekupovala.,, jsem věrná curaproxu a ten je výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.11.14 15:36

Pokud se nepletu, tak sonické kartáčky dělá jenom Philips, ten nejlevnější vychází na cca 1600 Kč, pokud se nepletu. Všechny jejich typy jsou stejné, co se týče funkčnosti čištění zubů, liší se v příslušenství, designu a nejnovější typ má například i tlakový senzor. Bude dost záležet na tom, kolik budete chtít investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.11.14 15:41

@Elis6 Tak je to hlavní dárek pro mámu, klidně se i složíme - mně šlo hlavně o to, jestli ty vychytané funkce mají smysl ;) A jinak ho dělá i pár jiných značek, i když Philips je jednička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.11.14 15:45

Výborná funkce je ten tlakový senzor právě - většina lidí na kartáček příliš tlačí. Ale má ho jen ten nejnovější typ za cca 4500 Kč. A co se přislušenství týče, tak ten UV čistič, či jak se to přesně jmenuje je výborný. Likviduje bakterie na kartáčcích, což je super třeba po nemoci. Ostatní mi přijdou už spíš na parádu, ale každý asi ocení něco jiného :) známý má právě Philips a nemůže si ho vynachválit. Už ho používá asi pátým rokem, takže já se na něj také chystám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
29.11.14 15:45

Mame od philips sadu s tou desinfekcni lampou a jsou super. Urcite doporucuji vybrat kartacek, kde je regulace rychlosti a modul pro citlive zuby. Ze zacatku si na jeho pouzivani musi clovek zvyknout. A cistici hlavy vybirej s co nejrovnejsim zakoncenim. To nam doporucila pani na dentalni hygiene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
29.11.14 15:47

@Slečna Ferka - ahojky, loni jsem ho koupila priteli k Vanocum. Je to Phillips, myslim Flexcare. V baleni byly 2, 3 hlavy, nabijecka s UV cisticem, cestovni pouzdro, cestovni nabijecka a barevne rozlisovace kartacku. Jsme oba moc spokojeni. Kartacek vydrzi nabity cca 10 dni. Jen je treba si na nej zvyknout, ze zacatku to horzne lechta :) ale podle moji zubarky je dobry, dokonce pomaha i se zubnim kamenem. Ty s otocnou hlavou pry nici dasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.11.14 15:53

Díky za tipy. Tak já teda budu hledat UV čistič a tlakový senzor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.11.14 16:16

Na pumpách Shell je teď akce na 50 procentní slevu na nějaký drahý el. kartáček od Philips (předpokládám, že to bude ten požadovaný druh)
http://www.shell.philips.cz/detail/495209
Nějaké slevové kupóny by se u nás taky našly. Když tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.11.14 16:41

@cincula No to je jeden z finalistů… To by bylo super (tak na těch 40-50%), ale my teda nemáme ani jeden ;) Kdybys ty kupony mohla postrádat, bylo by to super. Pokusím se taky nějaký ještě sehnat :D Ale mně se to teda asi nepovede, abych dala do auta 30 litrů, musela bych jet na hladový voko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.11.14 17:07

Máme čtyři a určitě nevyužijeme tak kdykoliv dej vědět (a snad se u někoho najde ještě jeden ať to stojí za to) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.2.16 22:55

megasmile

Sonické kartáčky dělá i megasmile. Co se ceny týče, jsou o dost levnější a při různých hodnoceních i recenxích na různých serverech /zbozi, heureka, atd../ vycházejí daleko lépe než philips. A když zohledním i design, za který mimochodem dostal i nějakou cenu, tak bych řekla, že je i super jako dárek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí