Iphone pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
27.12.19 17:29
@lucenka píše:
V kvalitě fotek rozhodně vedou mezi těmi levnějšími mobily s androidem. A tedy mě se mobil s androidem vnikdy nesekal.

Ano, máš pravdu, když srovnáš ios a android v této cenové skupině, mají ios lepší foťáky, převyšují je až androidy mnohem dražší. Jinak já měla dojem, že se android taky neseká a frčí. No teď jsem ho musela vytáhnout na přechodnou dobu a málem jsem vyrostla z té „rychlosti“, naprosto jsem si odvykla :mrgreen:.

Každopádně, holky, dohady, co je lepší, jsou asi zbytečný, prostě někdo preferuje to, jiný zas ono. Nicméně takový ty soudy „nojo, ten jejich předraženej apple, to bych dítěti nedala“, mě vždycky rozesmějí, protože meritum věci je, kdy to dítě skutečně potřebuje a zda to, že má telefon - jakýkoliv - je v tu danou chvíli dobře nebo špatně. Protože může mít předraženej android za 16k, ale taky třeba starý poděděnou apple 4 nebo 5 v hodnotě tak max. 4000,– :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.19 17:31
@yocheved píše:
To nevím, já měla předtím android ve strjné cenove´ relaci a tuhle funci neměl, ale jasně, to je asi značka od značky. :)

Tak ale to není o androidu, ale třeba o aplikacích, které si uživatel stáhne ;)

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 17:38
@lucenka píše:
Tak ale to není o androidu, ale třeba o aplikacích, které si uživatel stáhne ;)

Jo, tak to vím, bohužel mi to při odpojení od netu nefungovalo. Tady to normálně funguje v jakémkoliv stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.19 17:38
@yocheved píše:
Ano, máš pravdu, když srovnáš ios a android v této cenové skupině, mají ios lepší foťáky, převyšují je až androidy mnohem dražší. Jinak já měla dojem, že se android taky neseká a frčí. No teď jsem ho musela vytáhnout na přechodnou dobu a málem jsem vyrostla z té „rychlosti“, naprosto jsem si odvykla :mrgreen:.Každopádně, holky, dohady, co je lepší, jsou asi zbytečný, prostě někdo preferuje to, jiný zas ono. Nicméně takový ty soudy „nojo, ten jejich předraženej apple, to bych dítěti nedala“, mě vždycky rozesmějí, protože meritum věci je, kdy to dítě skutečně potřebuje a zda to, že má telefon - jakýkoliv - je v tu danou chvíli dobře nebo špatně. Protože může mít předraženej android za 16k, ale taky třeba starý poděděnou apple 4 nebo 5 v hodnotě tak max. 4000,– :mrgreen:

Asi sis ten můj příspěvek přečetla špatně, psala jsem že android má lepší foťáky.

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 18:07
@lucenka píše:
Asi sis ten můj příspěvek přečetla špatně, psala jsem že android má lepší foťáky.

Tak to jsem si tedy doopravdy špatně přečetla :lol:. Chtěla bych vidět android za 8000,– který má za 12 Mpx zadní foťák (to teda některé mají) + 9 Mpx přední foťák + 4k nahrávání videí :mrgreen:. Jediný, který se tomu možná tak přibližuje nějaký ten Samsung Galaxy, ten stojí něco přes 8k a k tomu má o malinko slabší parametry. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.19 18:14
@yocheved píše:
Tak to jsem si tedy doopravdy špatně přečetla :lol:. Chtěla bych vidět android za 8000,– který má za 12 Mpx zadní foťák (to teda některé mají) + 9 Mpx přední foťák + 4k nahrávání videí :mrgreen:. Jediný, který se tomu možná tak přibližuje nějaký ten Samsung Galaxy, ten stojí něco přes 8k a k tomu má o malinko slabší parametry. :palec:

Jenže Mpx nejsou u foťáku všechno. Ale třeba se podívej na Huawei Nova 3i, foťák super, cena cca 6 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 18:27
@lucenka píše:
Jenže Mpx nejsou u foťáku všechno. Ale třeba se podívej na Huawei Nova 3i, foťák super, cena cca 6 tisíc.

Koukám :lol:. Stabilizace obrazu - ne, 4k nahrávání - ne, světlnost objektivů - 2,2, max. dosažitelná snímková frekvence - 240.

Iphone ve stejné cenové relaci: stabilizace obrazu - ano, 4k videa - ano, světelnost objektivů - stejná, snímková frekvence - 480.

Ne, že bych se chtěla zastávat jednoho či druhého, fotky z huawei jsem neviděla, ale hodnotím technické parametry. A to pouze fotoaparátu, nikoliv třeba výdrž baterie, výkonost procesoru, apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
17.5.23 12:40
@Eemii píše:
SE stojí kolem 5 tisíc. Moje dcera ho má taky a co jako? Ovšem kdyby brecela, ze ho nemá, nedostala by ho tuplem.

tuplem? trest za nepotlačování pocitů, za puštění emocí při zklamání u vánočního stromečku… bézva :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33217
3.10.23 09:27
@iPhone rada píše:
Zde můžete mrknout na rady jak vybrat levný iPhone pro dítě
za mě není nutné kupovat hned nový. Možnosti jsou různé .

Nestačí to už? Hledáš diskuze o iPhone, a děláš si reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iPhone rada
3.10.23 09:30
@arinecka píše:
Nestačí to už? Hledáš diskuze o iPhone, a děláš si reklamu.

Nejsou tam praktické rady v těch článcích?
Chci lidem poradit. ;-)

• Citovat
  • Upravit
33217
3.10.23 09:48
@iphone rada píše:
Nejsou tam praktické rady v těch článcích?
Chci lidem poradit. ;-)

Jo, to určitě. Čistě náhodou vyhledáváš i staré diskuze a obnovuješ je, jen aby mohla padnout nějaká ta rada. Radit můžeš i bez odkazu na stránky, to nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.10.23 10:29

Mám pracovní IPhone SE a pak osobní telefon s Androidem. Víc mi vyhovuje ten osobní. U toho Iphonu mě třeba totálně dostalo, jaký problém je nahrát do telefonu písničku a použít jí jako vyzvánění 8o Jsem musel pustit písničku na druhým mobilu a do Iphonu to nahrát jako krátkou zvukovou nahrávku a ta se pak dala nastavit jako melodie pro vyzvánění. Pak jsem měl problémy s emailem, nešlo mi stáhnout z emailu přílohu. Ale jinak šlape. Ale furt mám radši Android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný