Ještě nemá dárky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ještě nemá dárky
Já vím je to taková blba otázka, ale jen tak pro inspiraci se chci zeptat. Ještě nemám koupené vánoční dárky, tak se vás chci zeptat co třeba vy budete dávat rodině na Ježíšk? Dívala jsem se a napadlo mě třeba pro rodiče nějaký wellness pobyt. Myslíte že je to dobrý nápad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hledáte, nebo prodáváte vybavení na oslavy? Využijte bazárku eMimina
Reakce:
U nas si bezne davame poukazky na pobyt a je to perfektni darek, lepsi jak nejaky kram do baraku, ktery se nebude pouzivat. Jen bacha na to, jestli se tam rodice spolu nebudou nudit. Ja poslala nase spolu jen jednou a bohuzel nevedeli co tam spolu maji po tech letech delat, takze zalezi hodne na jejich vztahu. Proto uz ted davam mamce pobyt, na ktery jedeme my dve spolu a spokojeni jsou vsichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elenhorkova asi
bych ho chtěla ve formě dárkového poukazu ať si můžu vybrat místo a
termín sama. slevomat má a zbytek si můžou doplatit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mým rodičům jsme koupili kávovar, manžela welness. Myslím, že je to dobrý nápad.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Dobrý nápad je to v případě, že by to rodiče uvítali, ale to musíš vědět ty sama. Někteří jsou takoví, že nevytáhnou paty z domu a nejeli by…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co treba poukaz na masaze kazdemu zvlast, nebo tatovi poukaz na ostrihani, oholeni (babershop apod.), mame ty masaze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Někdy je to těžký. Když se zeptám v rodině, tak každý řekne, že nic nechce. Proto dávám většinou kosmetické balíčky a nějaké dobroty, to se využije vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mamce a tchyni dávám kosmetiku. Taťkovi košili. Wellness je super nápad. To jsme dávali taťkovi k sedmdesátinám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Poukaz je skvělý dárek. Ať už kosmetika, kadeřník či nějaký pobyt, zážitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elenhorkova tak to, či budu dávat pod stromeček se objednává..
Mamce dám fotodeku, orientální popelník, egyptský čaj,
s jine…prostě to co má ráda.
Babičce zase předplatné časopisu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mame vse nakoupeno. Mladeznici vcera spali na klubovne krouzku, takze jsme toho vyuzili a vse se zabalilo. Dnes jsem prikupovala neco, ale to nastrkam do papirovych tasek a mame hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dáváme knihy, lístky na koncert, lístky do kina, kosmetický box, batoh, fotoknihy, fotokalendáře, nějakou keramiku. Ale mám to všechno už min. 14 dní doma, kdybych si vzpomněla dneska, tak bych měla max tři čtyři dárky, protože to ostatní už by nestihlo dorazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak vhodně vyřešit vrácení dárku?
- Vtipný dárek k výročí – nápad někdo?
- Co vyrobit učitelce za dárek?
- Návrat k bývalému, i když k němu nic necítím
- Kdy za vztah ještě bojovat a kdy jít dál
- Votoč vohoz - funguje ještě?
- Můžu ještě chytit neštovice?