Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojky, možná to někomu přijde jako blbý dotaz, ale - chci koupit přítelovi lístek na koncert, ale přemýšlím, zda koupit jen jeden, nebo dva? Jestli to nebude takové “podlejzání”, aby ten druhý dal mě? Snad chápete jak to myslím
Urcite dva. A koho vezme sebou, je jeho rozhodnuti ![]()
Já taky příteli dávám lístky, ne teda na koncert, ale to je asi jedno a automaticky jsem si druhý koupila pro sebe
to je snad jasný ne? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, možná to někomu přijde jako blbý dotaz, ale - chci koupit přítelovi lístek na koncert, ale přemýšlím, zda koupit jen jeden, nebo dva? Jestli to nebude takové “podlejzání”, aby ten druhý dal mě? Snad chápete jak to myslím
Jeden sobě a druhý dárkem pro něj…
Jako dárek dávám vždy dvě vstupenky a je na obdarovaném, s kým půjde.
Také jsem partnerovi kupovala dva lístky na koncert k Vánocům, naštěstí máme stejný hudební vkus, tak mě vzal s sebou. ![]()
@elpiska píše:
Jako dárek dávám vždy dvě vstupenky a je na obdarovaném, s kým půjde.
Delam to stejne. 2 listky a at si vybere sam s kym. Jo, kdyby mi zalezelo na tom jit s nim, tak bych si jeden koupila i pro sebe ![]()
Je to v poho, určitě kup dva. Ale hlavně nebýt naštvaná, kdyby třeba raději vzal kámoše ![]()
@pannda píše:
Jeden sobě a druhý dárkem pro něj…
Tak on by to mohl brát, že to taky mohl být dárek pro ni ![]()
Holky ještě by mě třeba zajímalo, lístek na stání u pódia už není, jen na stání, bude tam odtud vidět? Na sezení se mi moc nechce - prý je málo místa na nohy a ke koncertu mi prostě sezení přijde blbý. Jedná se o o2 arénu ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak on by to mohl brát, že to taky mohl být dárek pro ni
No přesně tak, aby si neřekl “no pěkny, ale ten druhej je stejně pro tebe, tos místo toho mohla koupit ještě jeden dárek pro mě”
![]()
@Anonymní píše:
Holky ještě by mě třeba zajímalo, lístek na stání u pódia už není, jen na stání, bude tam odtud vidět? Na sezení se mi moc nechce - prý je málo místa na nohy a ke koncertu mi prostě sezení přijde blbý. Jedná se o o2 arénu
V o2 jsou vzdy instalovane obrazovky tak je videt i ze zadu, ja tam chodivala na hokej a s mistem na nohy jsem nemela problem, ale je lepsi sedet u kraje
@Peggy54 píše:
V o2 jsou vzdy instalovane obrazovky tak je videt i ze zadu, ja tam chodivala na hokej a s mistem na nohy jsem nemela problem, ale je lepsi sedet u kraje
No rekla bych, ze koncert a hokej je trochu rozdíl
přece jen při koncertu si chce člověk i zatancovat, ne sedět, proto mě zajímá, jestli to i tam, kde se stojí, je dobrý ![]()
Automaticky dva nebo i více, si představ, že už by pak lístky třeba nebyly k sehnání a musel by jet sám.
Však nemusí jet nutně s tebou, ať si to rozhodne on. ![]()
Příspěvek upraven 19.12.19 v 21:00