Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo zkušenost s životem v Irku? Manžel tam odjíždí na 1,5roku a nevím,zda jet s 2letým synem natrvalo s ním.
Jsou tam hřiště, mateřská centra, dostupnost všeho potřebného pro dítě? Nerada bych tvrdla zavřená doma v cizí zemi.Od koho kupujete letenky? Děkuji, Majka
Irsko je civilizovaná země
Opravdu bych neměla strach, že tam tyhle věci nebudou ![]()
Ahoj ja byla ve Waterforde, letenky ma nejlepsi aerlingus - irska spolecnost.
zila jsem tam rok a pohoda, ale bez deti, takze v tom neporadim, znami meli chlapecka, chodil normalne do skolky. jinak jsou hodne zalozeni rodinne, takze asi nebude problem. navic najdes spoustu lidi z cech/slovenska.. v dubline maji super zoo
stravili sme tam skoro cely den ![]()
Ahoj Majko, my zijem v Dublinu uz peknych par let a opravdu tu je vse, co v Cechach. Samozrejme tu hodne veci funguje jinak, zdravotnictvi, skolstvi, atd a za hodne veci si clovek musi priplatit (skolka stoji tak od 800€ mesicne apod), ale myslim, ze neni ceho se bat. Irove maji hodne deti a jsou k rodinam s detma velmi pratelsti. Jo a hlavne, v restauracich a kavarnach se nekouri
Klidne se ptej, kdybys chtela vedet neco konkretniho ![]()
A k letenkam: do Irska letaji z Cech 2 letecke spolecnosti - Ryanair a Aerlingus. Obe jsou nizkorozpoctove, ale osobne davam prednost Aerlingusu, i kdyz je nekdy malinko drazsi nez Ryanair.
jeste me napada, kolik veci- v obchodech a tak- jsem zazila v irsku pred 3mi lety, a teprv ted to dorazi sem do cech… fakt se tam zije dobre ![]()
jojo, co se tyce obleceni, tak souhlasim, je tu velky vyber a za pakatel ![]()